arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Warme chocolademelk met anti-agingchocolade

Warme chocolademelk van anti-aging chocolade

Het moge (hopelijk) duidelijk zijn dat chocolade huidverjongende kwaliteiten bezit, maar wil je het nog beter doen, dan maak je je warme chocolademelk voortaan van anti-agingchocolade.

Esthechoc

Geen gehaaide marketingstrategie, maar 10 jaar onderzoek aan de Universiteit van Cambridge heeft geleid tot Esthechoc, de eerste anti-agingchocolade waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat hij over huidverjongende kwaliteiten beschikt.

73,6% cacao in combinatie met twee van de meest krachtige antioxidanten (flavonoïden en astaxanthine) bevordert de zuurstoftoevoer naar je huid, heeft een kalmerend effect en vertraagt het verouderingsproces van binnenuit.
Ook zou de chocolade een droge huid verminderen en je huid verstevigen. Het enige wat je te doen staat is elke dag een voorverpakt stukje chocolade eten. Of deze warme chocolademelk met anti-agingchocolade drinken.

Ingrediënten warme chocolademelk met anti-agingchocolade

  • 300 milliliter volle melk
  • 1 eetlepel poedersuiker
  • 1 eetlepel cacao
  • 25 gram Esthechoc (25 gram pure chocolade*)
  • snufje zeezout

Recept warme chocolademelk met anti-agingchocolade

  1. Breng de volle melk in een pan tegen de kook aan.
  2. Snij de Esthechoc of pure chocolade in kleine stukken.
  3. Meng één eetlepel poedersuiker, een eetlepel cacao en zeezout door de melk en roer goed door.
  4. Zorg dat de chocolade volledig is gesmolten en serveer de warme chocolademelk eventueel met (ongezoete) slagroom.

*Geen Esthechoc in huis en toch zin in warme chocolademelk? Je kunt ook 25 gram pure chocolade gebruiken.Het moge (hopelijk) duidelijk zijn dat chocolade huidverjongende kwaliteiten bezit, maar wil je het nog beter doen, dan kies je voortaan voor anti-agingchocolade.


Furrow op Instagram