arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
REVIV-vitamine infuus

Vitamine infuus: Reviv

Doe je eigenlijk alles al goed (serum, dagcrème, zonnebrand, sporten, gezond eten), maar wil je net even uitstijgen boven de menigte en heb je stiekem ook een beetje geld te veel, dan is het REVIV-vitamine infuus misschien iets voor jou.

In Amerika zijn deze behandelingen natuurlijk niks nieuws, maar inmiddels kan je je ook in Nederland op de vloeibare vitaminebom laten aansluiten. Cosmetisch arts Job Thuis: "Het infuus bevat een mix van perfect op elkaar afgestemde vitamines, antioxidanten, mineralen, elektrolyten én vocht. Door deze direct in de bloedbaan te brengen geef je je imuunsysteem een enorme boost, verminder je de symptomen van stress en vermoeidheid en hydrateer je tegelijkertijd je huid."

"Je moet dit vitamine-infuus niet zien als een vervanging van een gezonde levensstijl, maar meer als een efficiënte manier om veel (en de juiste!) vitamines binnen te krijgen."

Megaboost, Ultraviv en Vitaglow

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten vitaminecocktails. "De Megaboost bevat een grote hoeveelheid vitamines, mineralen en antioxidanten en zorgt voor een 'boost' van je imuumsysteem. Denk bijvoorbeeld aan vitamine B en C, maar bijvoorbeeld ook magnesium om stress te verminderen, en om ervoor te zorgen dat je beter slaapt."

Heb je weinig energie, last van verminderde weerstand en voel je je niet helemaal fit, dan is er de Ultraviv. " Dit infuus wordt niet voor niets in de wandelgangen ook wel het antikater-infuus genoemd. De Ultraviv herstelt het vochttekort, maar bevat ook pijnstilling en maagbeschermers. Hierdoor verdwijnt een eventuele misselijkheid als sneeuw voor de zon, maar voel je je na afloop een stuk fitter."En dan is er nog de Vitaglow: "Een enorme hoeveelheid glutathione voorziet je na afloop van een niet te evenaren stralende huid. Dit infuus heet niet voor niets vitaGLOW." Glutathione wordt gezien als hét antioxidant op het gebied van anti-aging: "Het nadeel van glutathione is dat je het niet rechtstreeks op je huid kunt smeren. Met behulp van dit infuus profiteer je wel van alle positieve eigenschappen."

Wondermiddel

Toch moet je het vitamine-infuus ook niet ineens beschouwen als wondermiddel: "Je moet het eerder zien als extra verzorging van binnenuit. Deze behandeling geeft je even dat beetje extra energie of zorgt ervoor dat je huid net iets meer gehydrateerd is. Het zijn de zogenoemde puntjes op de 'i'. De Vitaglow als extra aanvulling voor je huid naast bijvoorbeeld het gebruik van vitamine A-zuurcrème. En de Megaboost als toevoeging op een toch al gezonde levensstijl."

Daarnaast zul je hem ook op regelmatige basis moeten blijven herhalen: "Voor een maximaal resultaat zul je ongeveer één keer per maand op deze manier antioxidanten moeten blijven toevoegen om het effect te behouden."

Vitamine infuus kosten

Een gemiddelde infuusbehandeling duurt 30 minuten en na afloop moet je er rekening mee houden dat je ongeveer 200 euro moet afrekenen. Ondanks dit indrukwekkende prijskaartje is het geen goed idee om op zoek te gaan naar 'aanbiedingen'. "Het is niet een kwestie van goedkoop is duurkoop, maar je wilt er 100% zeker van zijn dat je de juiste vloeistof toegediend krijgt. Als verkeerde concentraties vitaminen en mineralen worden gebruikt, kan dat zelfs levensgevaarlijk zijn."

Voor meer informatie over het REVIV vitamine-infuus kun je terecht op de website van Doctors Inc.

Furrow op Instagram