arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Dr. CYI Hairfiller

TRENDALERT: Haarfiller

Een haarfiller? Er is een grens. Sjoerd de Bruijn, Dr. CYJ Hairfiller: "Een oplopende haargrens, om precies te zijn. Meer dan 70% van de mannen en 40% van de vrouwen krijgt te maken met haaruitval. En dat kan je met deze haarfiller verminderen."

Dr. CYJ Hairfiller is een haarfiller op basis van hyaluronzuur en 7 gepatenteerde peptiden. "Zonder meteen heel technisch te worden: door hyaluronzuur en peptides rechtstreeks in je hoofdhuid te injecteren kan je beginnende kaalheid tegengaan. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie van je hoofdhuid en de peptiden zorgen voor voller en sterker haar. Kort gezegd komt het erop neer dat deze injecteerbare haarfiller zowel je hoofdhuid weer gezond maakt als haaruitval vermindert."

De hoofdhuid wordt niet tot nauwelijks verzorgd. Sterker nog, verf, haarlak en gel maken de conditie van je hoofdhuid er niet beter op.


Alternatief haartransplantatie

Wat goed is voor je huid, is ook goed voor je hoofdhuid. "De 7 peptides hebben elk hun eigen werking op de aanwezige haarfollikels en haarcellen. Sommige peptides voorkomen haaruitval en andere peptides voeden je haarwortel. Zelfs haarcellen die al aan het verschrompelen zijn, kun je met deze methode weer tot leven brengen."

Geen haartransplantatie meer nodig, dus? "De haarfiller is geen alternatief voor een haartransplantatie, want er moeten nog wel haarcellen aanwezig zijn. Maar je kan met deze behandeling zeker beginnende kaalheid tegengaan."
Je kunt moeilijk één voor één alle nieuwe haren tellen, maar het resultaat van de filler is veelbelovend. "Na één behandeling stopt meteen het haaruitvalproces en wordt de aanmaak van nieuwe haren gestimuleerd. Je kunt rekenen op een gemiddelde toename van 22% haardichtheid en 26% haardikte."

Vrouwen

De haarfiller is trouwens niet alleen geschikt voor mannen. "Ook voor vrouwen. Rond de overgang kan je te maken krijgen met dunner wordend haar. Voor veel mannen is een haartransplantatie al een hele stap, maar vrouwen wagen zich er überhaupt niet aan. De haarfiller is een stuk laagdrempeliger, maar het effect is groots."

Zon, stress en slechte producten kunnen ook voor haaruitval zorgen. "De hoofdhuid wordt niet tot nauwelijks verzorgd. Sterker nog, verf, haarlak en gel maken de conditie van je hoofdhuid er niet beter op. Met hyaluronzuur zorg je voor een boost en verbeter je de doorbloeding."

De haarfiller is geen vervanger voor een transplantatie, maar het kan zeker wel een aanvulling zijn. "Als je van tevoren je hoofdhuid weer gezond maakt, dan hoef je minder haren te transporteren en vergroot je de overlevingskans van de getransporteerde haren. Dat komt het uiteindelijke resultaat van de transplantatie alleen maar ten goede."

In totaal zijn er 4 sessies nodig met een tussenperiode van 2 weken om tot een maximaal resultaat te komen. "Het kan per kliniek verschillen, maar de kosten liggen rond de 300 tot 350 euro per sessie. Oftewel 1250 euro voor een volledige behandeling."

Wil je meer weten over deze haarfiller? Kijk voor meer informatie over Dr. CYI Hairfiller op de website van Selancare.com.

Furrow op Instagram