arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Vermoeide-ogen-1

Shop until you drop: de beste producten tegen vermoeide ogen.

Om het laatste beetje winter uit je gezicht te halen, de beste producten tegen vermoeide ogen. Zo start je de lente met een frisse blik.

Filorga Oxygen Glow Eyes-oogcontour (15 ml)

Zuurstof! Maar met de oogcontourcrème van Filorga hoef je niet eens naar buiten. Deze crème verhoogt de bloedmicrocirculatie in je huid, waardoor je cellen beter kunnen functioneren. Minder tekenen van vermoeidheid en minder donkere kringen.
Het hyaluronzuur maakt ondertussen korte metten met fijne lijntjes en het ontgiftende (2) L-enzym besteedt aandacht aan eventuele puffy eyes.

Breng deze oogcontourcrème met deppende beweging aan rond je ogen en je zult zien dat je binnen een kwartier een stuk frisser uit je ogen kijkt.

Verkoopadviesprijs is € 29,90, maar met een beetje kunst- en vliegwerk kun je Filorga Oxygen Glow Eyes-oogcontour online een stuk goedkoper vinden.
Voor meer informatie over de producten van Filorga kun je terecht op de website van het merk.Membrasin Duindoornbesolie

Heb je regelmatig vermoeide ogen, maar slaap je wel goed? Ooit van droge ogen gehoord?
De oorzaak van deze kwaal is niet altijd even duidelijk, maar luchtvervuiling, hormoonveranderingen (overgang!) en veelvuldig beeldschermgebruik komen droge ogen niet ten goede.

Aan de duindoornbesolie. Van deze olie is bekend dat hij de symptomen van droge ogen vermindert en de vochtbalans van je ogen ondersteunt.
En laat de capsules van Membrasin® Eye Care nu vol met duindoornbesolie zitten. En in de meest zuivere vorm ook. En een hoge concentratie plantaardige omega 7-vetzuren, luteïne en zeaxanthine. Wat allemaal bijdraagt aan het verminderen van droge ogen.

En, en, en, en: als je nu één of meerdere producten uit het Membrasin-assortiment ter waarde van minimaal € 40,- koopt, dan krijg je een dagje Wellness cadeau. Klik hier voor meer informatie over de speciale actie.
En nog een laatste voordeel: duindoornbesolie kan ook helpen tegen een droge huid.

Tijd om je laptop dicht te klappen, je telefoon aan de kant te leggen en een moment voor jezelf in te plannen. Oogmaskers zijn de perfecte SOS-behandeling tegen vermoeide ogen.


BABOR 3D Hydro Night Pads

Heb je aan het eind van de dag vermoeide ogen van het veelvuldig turen naar je beeldscherm? Tijd om je laptop dicht te klappen, je telefoon aan de kant te leggen en een moment voor jezelf in te plannen.

Oogmaskers zijn de perfecte SOS-behandeling tegen vermoeide ogen. Ze bevatten een hogere concentratie werkstoffen dan een serum en/of crème en als het je lukt om even helemaal niks te doen, heb je bijna het gevoel alsof je in een sauna bent. Correctie: dompelbad, want bij BABOR 3D Hydro Night Pads gaat het om frisheid. Deze verkoelende oogpads bevatten hyaluronzuur om de fijne lijntjes rond je ogen te verminderen en hexapeptide 8 om de boel glad te trekken.

Voor € 42,00 waan je je 4 keer in de sauna. Voor meer informatie over de producten van BABOR kun je terecht op de website.

Furrow op Instagram