arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Rimpels opvullen

Vooral als je last hebt van diepe rimpels, heb je misschien de neiging om er meteen maar ladingen fillers in te laten spuiten. Toch kun je bij rimpels opvullen soms het aantal milliliter fillers maar beter rustig opbouwen en de aanmaak van collageen stimuleren. Op die manier zorg je voor een veel natuurlijker resultaat.

Rimpels opvullen met fillers kan op heel veel verschillende manieren. Zo kun je de fillers onder de huid laten plaatsen. Hiermee vul je de rimpels op en zie je gelijk resultaat. Kies je ervoor om de fillers in de huid te laten plaatsen, dan stimuleer je de aanmaak van collageen en hiermee verstevig je de huid. Bij deze laatste methode moet je wachten op het resultaat en dit vraagt om wat meer geduld. Ook betekent het vaak dat je je meerdere keren bij de cosmetisch arts moet melden om kleine hoeveelheden hyaluronzuur te laten injecteren.

rimpels-opvullen

Rimpels opvullen

In deze video zie je hoe cosmetisch arts Katrijn Van Tilborgh rimpels opvult met fillers.

Furrow op Instagram