arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Meghan  Markle

Meghan Markles neus

De witte jas die Meghan Markle droeg tijdens het officiële fotomoment na de aankondiging van de verloving was binnen een mum van tijd uitverkocht. En ook haar Strahtberry-tas is nergens meer te verkrijgen.
Maar niet alleen de kleding van Meghan Markle is populair, ook haar neus is zeer gewild. Plastisch chirurg Bart Stubenitsky: "Het is inderdaad een mooie neus. Hij voldoet aan alle eisen: hij heeft een smalle neusbrug en een gedefinieerde neustip, maar hij is zeker niet perfect."

Meghan Markle's neus

In Amerika en Engeland mag de neus van Meghan Markle dan veelgevraagd zijn, in Nederland is hij iets minder populair: "De vraag naar de neus van een celebrity komt niet veel voor. De neus van Kim Kardashian wordt weleens als voorbeeld genoemd, maar dat is meer om het soort neus aan te geven."

Realiseer je dat social media niet altijd een reeël beeld geven. "De meeste neuzen van modellen en celebrity's die je ziet op Instagram zijn gefotoshopt, gecontourd en bewerkt. Het is in ieder geval geen weerspiegeling van de werkelijkheid."

Mocht je de neus van Meghan Markle willen, dan kom je trouwens van een koude kermis thuis. Bart: "Het kan zomaar zijn dat de neus van Meghan Markle niet past bij de vorm van je gezicht. Elke neus is uniek, daar komt het eigenlijk op neer."

Perfecte neus

Het advies is dan ook om te kijken naar welke mogelijkheden er zijn: "Je kunt je neus verkleinen of van vorm veranderen, waardoor hij minder opvalt en beter bij je gezicht past, maar hij wordt nooit helemaal perfect. De perfecte neus bestaat niet."

Met een operatieve neuscorrectie verander je niet alleen de vorm en grootte, maar kun je er ook voor zorgen dat je je niet continu meer bewust bent van je neus. "Een neuscorrectie klinkt misschien oppervlakkig, maar dat is het zeker niet. Als je je hele leven bent uitgelachen en gepest vanwege je neus, dan kan deze operatie echt je leven veranderen."

En zelfs de neus van Meghan Markle is niet perfect. "Van opzij heeft ze een kleine bobbel op haar neus en hij is in verhouding ietwat lang, maar deze imperfecties maken hem ook juist weer mooi."

Furrow op Instagram