arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
De chirurgische behandelingen waar de sterren over zwijgen

De chirurgische behandelingen waar de sterren over zwijgen

Botox is niet nieuw meer. Hetzelfde geldt voor lipfillers en een borstvergroting. Been there, done that. Maar er zijn ook ingrepen waarvan je het bestaan niet weet. Behandelingen waarover de sterren iets minder open zijn.

Penis facial

Actrice Sandra Bullock durft haar voorliefde voor penis facial niet meer te ontkennen, maar naar verluidt laten ook Katy Perry, Alexander Wang en Linda Evangelista regelmatig stamcellen uit de voorhuid van Koreaanse kinderen in hun huid injecteren. Ja, je leest het goed.

De penis facial is een gezichtsbehandeling waarbij een speciaal EGF-serum wordt gebruikt, dat bestaat uit de stamcellen van de voorhuid van pasgeboren baby's.
Met behulp van microneedling wordt de crème in de huid gebracht, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en je huid straalt als nooit tevoren.

Je hebt nooit meer fillers in je wangen nodig, nadat je een buccal fat pad removal hebt ondergaan.

Geen zorgen over 'kinderarbeid'. De penis facial en de bijbehorende stamcellen zijn FDA-approved en volledig goedgekeurd in Amerika.
Goedkoop is deze gezichtsbehandeling echter niet: hou rekening met een prijs van rond de 650 dollar.

Buccal fat pad removal

Fillers in je jukbeenderen behoren tot het verleden als je een buccal fat pad removal hebt ondergaan.
Door het vet net onder je wangen te verwijderen, accentueer je je kaaklijn en zet je je jukbeenderen extra aan. Veel natuurlijker kan je het niet krijgen.

De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving en laat geen (zichtbare) littekens na, aangezien het vet wordt verwijderd via je mond.
Het resultaat van de behandeling is spectaculair en je hebt de komende jaren geen fillers in je wangen meer nodig. Je moet er alleen wel minimaal 2000 euro voor overhebben.

Lip Lift

Als je grotere lippen wilt, dan denk je waarschijnlijk als eerste aan fillers. Zeker geen slechte gedachte, maar het is een vrij kostbare ingreep die je elk halfjaar zult moeten herhalen. Ga je liever voor een meer permanente oplossing, dan is er de lip lift.

Volumeverlies in lippen in combinatie met afhangende mondhoeken, kan voor een chagrijnige blik zorgen. Met behulp van een lip lift verklein je de afstand tussen je neus en je bovenlip, maar kun je meteen je lip iets krullen, waardoor je lippen er voller uitzien.

De behandeling wordt in de wandelgangen ook wel de vlinderlift genoemd, omdat er maar twee (kleine) langwerpige, vlindervormige incisies nodig zijn om je bovenlip iets op te krullen.

Kosten van een lip lift liggen rond de 1250 dollar. Hou er wel rekening mee dat je tijdens de hersteltijd moeite zult hebben met praten.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram