arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Vochtwallen-tips

Vochtwallen onder ogen? 5 tips tegen deze hardnekkige kwaal.

Dikke ogen en vochtwallen? 5 tips om deze hardnekkige kwaal te verdrijven.

Endermologie/LPG

Vocht afvoeren en tegelijk werken aan een stevigere huid? Daar is endermologie (ook wel bekend als LPG) een meester in.
Door je gezicht, en voornamelijk het gebied rondom je ogen één tot twee keer per week te behandelen met het LPG-apparaat wordt het vocht versneld afgedreven en afgevoerd via je lymfen.

Endermologie is de vriendelijke versie van een bindweefselmassage. Het principe werkt hetzelfde, alleen is deze behandeling een stuk minder pijnlijk. Zeer geschikt voor de kwetsbare huid onder je ogen.
Bijkomend voordeel van deze behandeling is dat hij ook de collageenaanmaak stimuleert en je ondertussen werkt aan een stevigere huid.

Wil je Remescar Wallen & Donkere kringen proberen? In de nieuwe versie van de Furrow Beauty Box ‘For Your Eyes Only’ (verlengd op jullie verzoek!) ontvang je Remescar tegen donkere kringen en wallen.

De behandeling (€ 65,-) duurt een halfuur en aanbevolen wordt een kuur van minimaal 10 weken te volgen. Voor een blijvend resultaat moet je de behandeling, weliswaar minder vaak, herhalen.

Let op: heb je net fillers onder je ogen? Wacht dan minimaal 4 weken met een LPG-behandeling.

Remescar Wallen & Donkere Kringen

Binnen 3 minuten van je wallen en/of donkere kringen af? Remescar werkt snel en je hebt er niet veel van nodig. Ideaal.

Remescar Wallen & Donkere Kringen zorgt in enkele minuten voor duidelijke verstrakking van de huid en vermindering van de vochtophoping onder je ogen. Tot wel 75%.
De EYESYL-technologie gaat zwelling en het verschijnen van donkere kringen onder je ogen tegen en het effect houdt tot 10 uur aan.

Wil je Remescar Wallen & Donkere kringen proberen? In de nieuwe versie van de Furrow Beauty Box ‘For Your Eyes Only’ (verlengd op jullie verzoek!) ontvang je Remescar tegen donkere kringen en wallen.

Koop hier je Furrow Beauty Box of geef 'm cadeau.

Cold Laser

Laser = pijn. Toch? Van de Pascaud Cold Laser voel je niets. Anders dan bij andere lasers, wordt er bij deze Cold Laser namelijk niet met warmte gewerkt. Ook niet met kou, trouwens, maar dat geheel terzijde.

En verder? The usual. Geen zout, geen alcohol en 1,5 liter vocht per dag. Saai maar deze tips horen toch echt in het rijtje thuis.

Laserlicht is verantwoordelijk voor het verminderen van jouw vochtwallen. Dit licht bevat een gigantische dosis aan energie, waarmee je verslapping, acne én vochtophopingen kunt tegengaan.
Na één behandeling (€ 119,-) zijn je vochtwallen al een stuk minder. Wil je resultaat op lange termijn en ook werken aan huidverstrakking, dan onderga je de Cold Laser minimaal één keer per week, gedurende 5 weken. Daarna is het een kwestie van maandelijks onderhoud.

Ook voor de Cold Laser geldt dat je minimaal 3 weken moet wachten na een botox- of fillerbehandeling.

De Cold laser en LPG-endermologiebehandelingen zijn te boeken bij KNAP institute op de Parnassusweg in Amsterdam. Wist je dat ze er sinds kort een vestiging bij hebben in Amsterdam Oud-Zuid aan de Willemsparkweg? Een bezoekje waard. Bekijk www.knapinstitute.nl. Ook voor een gratis proefbehandeling.

Oma’s tips

Deze werken nog steeds als een tiet. En ze zijn nog goedkoop ook.
Vaak ontstaan vochtwallen ’s nachts. Schrik je ’s ochtends van je spiegelbeeld en heb je een belangrijke afspraak in je agenda staan? Geen zorgen. Een paar druppels water op een theelepel, in de vriezer en voilà: na enkele minuten kun je de bolle kant van een ijskoud theelepeltje onder je ogen leggen.

En verder? The usual. Geen zout, geen alcohol en 1,5 liter vocht per dag. Saai maar deze tips horen toch echt in het rijtje thuis.

Furrow op Instagram