arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Vet onder je oksels verwijderen

Vet onder oksel verwijderen?

Als je dacht dat je je tijdens de feestdagen alleen druk hoefde te maken over of je (nog) wel in je kerstjurkje past, dan heb je het mis. In Amerika heeft de armpit vagina zijn intrede gedaan. Oftewel: vet onder je oksels.
Esthetisch arts Stephan Marks: "Tot voor kort maakte niemand zich er überhaupt druk om, maar oksels krijgen steeds meer aandacht. "

Het is de obsessie voor vet die ervoor zorgt dat behandelingen om vet te verbranden, op te lossen, af te zuigen of te bevriezen steeds populairder worden.

Het aantal behandelingen voor het verfraaien van je oksels schiet dan ook als paddenstoelen uit de lucht. "De vraag naar brachioplasty, botox tegen (overmatig) zweten, Ultrasound en permanente ontharing neemt steeds meer toe."

Armpit vagina

Een armpit vagina ontstaat wanneer je een te strak strapless jurkje draagt en het vet onder je oksels naar voren geduwd wordt. "Naast het vet op je buik, benen en heupen, kan je je kennelijk tegenwoordig ook druk maken over vet onder je oksels."

In Nederland zijn we gelukkig ietwat terughoudender, maar dat betekent niet dat het helemaal geen rol speelt. "Het is de obsessie voor vet die ervoor zorgt dat behandelingen om vet te verbranden, op te lossen, af te zuigen of te bevriezen steeds populairder worden."

Behandeling tegen vet onder oksels

Wil je vet onder je oksels verwijderen dan kun je voor CoolSculpting, lipolaser, liposuctie, Ultrasound of radiofrequentie kiezen: "De mogelijkheden zijn eindeloos, maar ze zijn niet allemaal even effectief. En de vraag is of CoolSculpting überhaupt geschikt is, omdat voor deze behandeling behoorlijk wat vet nodig is, zodat de applicator zijn werk kan doen."

Wil je per se van de armpit vagina verlost worden, dan lijkt liposuctie toch de meest voor de hand liggende behandeling tegen het vet onder je oksels. "Je zou ook nog gelijk je zweetklieren kunnen laten opzuigen, waardoor je ook niet meer zweet."

Maar je zou het eventueel ook in een totaal andere hoek kunnen zoeken: "Nog makkelijker is om gewoon een grotere jurk te kopen."

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram