arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Ultratone Dreamshaper

Ultratone Dreamshaper

Je huid verstrakken, collageen en elastine aanmaken, afvoer van vocht en afvalstoffen versnellen, de doorbloeding verbeteren, je wenkbrauwen liften, rimpels verminderen, plaatselijk vet verwijderen, spiermassa opbouwen, cellulite verminderen én een stukje ontspanning.
Als je maar genoeg LUMI-pads aanbrengt dan zou het in theorie in één behandeling mogelijk zijn met de Ultratone Dreamshaper.

Biostimulatie

De Ultratone Dreamshaper maakt gebruik van biostimulatie, oftewel: elektrische spierstimulatie. Biostimulatie moet je niet verwarren met de 'ouderwetse' spierstimulatie, want bij biostimulatie wordt gebruikgemaakt van verschillende elektrische signalen.

Door elke minuut een andere impuls te geven, kun je meerdere probleemgebieden tegelijkertijd behandelen. Kortom: je wenkbrauwen liften, je mondhoeken omhoogtrekken, je onderkin verwijderen én je kaaklijn verstrakken.


Je kunt biostimulatie trouwens ook op je lichaam toepassen. Door (grotere) LUMI-pads op je buik, benen of dijen te plaatsen kun je plaatselijk vet verwijderen, terwijl je cellulite vermindert en je huid kunt verstrakken.
En met een beetje geluk hebben de elektrische signalen ook een positief effect op je spiermassa.

Fitness voor je huid

Je moet de Ultratone Dreamshaper eigenlijk zien als fitness voor je huid. Dat betekent dat je er met één sessie niet bent en je zult ook (helaas) regelmatig je spieren moeten blijven trainen. Met de opmerking dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele blessures: de behandeling is volkomen pijnloos en er is geen risico op overbelasting of vermoeidheid.

Ondanks dat je spieren zich regelmatig samentrekken is het namelijk de bedoeling dat je tijdens een Ultratone-behandeling tot rust komt. Het ritme van de elektrische impulsen in combinatie met de verlichting van de LUMI-pads kan je ook als meditatie zien en kan een ontspannende werking hebben.

Ultratone-behandeling

Je kunt al een behandeling boeken vanaf 55 euro. Voor meer informatie over de Ultratone Dreamshaper en de verschillende behandellocaties kun je terecht op de website van Ultratone.

Furrow op Instagram