arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Summerbodies are made in winter

Summer bodies are made in winter

De zomer lijkt nu misschien nog ver weg, maar voordat je het weet moet je weer op je allerbeeldigst op het strand liggen. Daar horen vanzelfsprekend geen cellulite, okselharen en plakkende dijen bij. Summer bodies are made in winter en daarom moet je nu al met deze behandelingen beginnen.

Cellfina

Cellfina is de nieuwste behandeling tegen cellulite en zorgt ervoor dat je niet één, maar de komende twee jaar putloos op het strand ligt. En dat allemaal met één behandeling. Je moet er alleen wel voor onder het mes.

Tijdens deze behandeling worden onderhuidse verklevingen met behulp van een speciale techniek losgesneden. Door de bindweefselstrengen los te maken wordt de belangrijkste oorzaak van cellulite weggenomen en ben je minimaal 2 en waarschijnlijk zelfs 3 jaar, cellulitevrij.

In principe zijn er weinig tot geen bijwerkingen en heb je na de behandeling meteen resultaat, maar om er zeker van te zijn dat je summer proof bent, plan je een Cellfina-behandeling bij voorkeur in de herfst of winter.

Laserontharing

Op papier kan je het hele jaar door je oksels, benen en bikinilijn laten laseren, maar je moet er wel rekening mee houden dat je voor, tijdens en na elke behandeling uit de (directe) zon moet blijven.

Maar niet alleen de zon is een reden om nu met laserontharing te starten. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen met een tussenperiode van 6 weken nodig om ervoor te zorgen dat je met gladde benen, oksels en/of bikinilijn door het leven gaat. Dat betekent dus dat je minimaal een halfjaar bezig bent.
En nog een laatste reden om de behandelingen vanaf het najaar te plannen: de techniek van laserontharing baseert zich op het kleurverschil tussen jouw haar en de huid. Hoe bleker jij bent, hoe beter het resultaat.

OPL

OPL is de opvolger van IPL (Intense Pulsed Light) en vermindert met behulp van licht pigmentvlekken, couperose en andere oneffenheden.
Een lichtbron met een golflengte van 500 nM verwarmt het hemoglobine, waardoor couperose verdwijnt. En ook pigmentvlekken verminderen binnen 2 tot 4 behandelingen.

Net zoals bij laserontharing geldt voor OPL dat je de zon in de weken voor, tijdens en na het behandeltraject zo veel mogelijk zult moeten vermijden. Om er zeker van te zijn dat je deze zomer weer met een schone lei kunt beginnen, plan je de eerste behandeling in de winterperiode.

CoolSculpting

Cryolipolyse is dé oplossing tegen plakkende dijen. Deze behandeling, ook wel CoolSculpting genoemd, verwijdert oppervlakkig vet op je buik, heupen, de binnen- en buitenkant van je dijen, knieën, rug en onderkin met behulp van kou. Je moet alleen wel minimaal 8 weken geduld hebben voordat je de eerste resultaten van de behandeling ziet.

CoolSculpting maakt je vetcellen niet kapot, maar verandert ze van vorm. In combinatie met een intensieve massage na afloop, ontstaat er een natuurlijk proces (apoptose) waarin je lichaam in de weken na de behandeling de behandelde vetcellen vanzelf opruimt. Vaak zie je na 8 weken al verschil, maar het eindresultaat is pas echt na 16 weken zichtbaar.

En als je vetcellen dan zijn afgevoerd, hoef je je geen zorgen te maken dat ze weer terugkomen. Verwijderde vetcellen komen niet meer terug, aan jou alleen de schone taak om tot de zomer op gewicht te blijven.

Furrow op Instagram