arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Scary shit

Scary shit

Scary shit. Deze gezichtsbehandelingen zijn net even anders dan anders.

Chinese Fire Facial

Je neemt een handdoek gedrenkt in alcohol en een verjongend elixer, legt hem over je gezicht en steekt hem aan. Bij de Chinese Fire Facial wordt je huid letterlijk in vuur en vlam gezet.
Allemaal met een goed doel. Mits hij goed wordt uitgevoerd vermindert de Chinese Fire Facial fijne lijntjes en rimpels, verstevigt hij je huid en egaliseert hij de teint.

Om je huid te beschermen tegen het vuur, wordt je gezicht ingesmeerd met een speciale crème. Daarnaast speelt timing wel een belangrijke rol. De handdoek moet binnen enkele seconden weer verwijderd worden om te voorkomen dat je met blaren en brandwonden de deur uit loopt.

Geisha Facial

Niet scary, maar wel shit: de Geisha Facial, waarbij de uitwerpselen van de Japanse nachtegaal worden gebruikt om je huid te verzachten, verzorgen en te voeden.
Het draait bij deze vogelpoepgezichtsbehandeling om het verwijderen van dode huidcellen. De uitwerpselen van de nachtegaal bevatten het enzym guanine dat je huid exfolieert en laat stralen als nooit tevoren.

De uitwerpselen van de Japanse nachtegaal worden gemengd met rijstzemelen en water en daarna met een speciale techniek over je gezicht uitgesmeerd. Daarna wordt een speciale uv-lamp gebruikt om de enzymen te laten intrekken en je huid te voorzien van de juiste voedingsstoffen.
En je snapt dat deze gezichtsbehandeling niet compleet is zonder de bijhorende crème met nachtegaalpoep.

Vampire Facial

Deze gezichtsbehandeling is bijna vriendelijk vergeleken bij Chinese Fire Facial, maar desondanks is het rijtje niet compleet zonder de Vampire Facial. Bloed en naalden in één behandeling blijft scary shit.

Bij de vampire facial wordt de aanmaak van collageen en elastine op twee manieren gestimuleerd. Enerzijds geven de bloedplaatjes en actieve groeifactoren een verjongende, verstevigende en hydraterende werking, maar de microneedling doet daar nog een schepje bovenop. De minuscule naaldjes die gebruikt worden om de PRP in je huid te brengen, hebben namelijk ook een percutane collageeninductie. In gewone mensentaal: een huidverbeterend effect.

Welke behandeling heeft jouw voorkeur?

Furrow op Instagram