arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
PlexR rokerslijntjes

PlexR rokerslijntjes

De PlexR wordt vaak gekoppeld aan het verstrakken van boven- en onderoogleden, maar je kunt er ook rokerslijntjes mee behandelen. Branco Mitrovic: "De PlexR is niet alleen geschikt voor huidverstrakking rondom je ogen, maar kan ook worden gebruikt voor het verminderen van rimpels."

Praktisch alle rimpels kun je met de PlexR behandelen. "PlexR werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Maar er is meer. Zodra de energiebundel met je huid in aanraking komt, ontstaat er een puntsgewijze boog met geladen plasma. Als reactie op deze aanraking trekken je huidvezels samen en ontstaat er een liftend effect."

De PlexR zorgt voor een biostimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels.

De PlexR verwijdert overtollige huid, maar zorgt tegelijkertijd voor verstrakking van je huid. "De energetische plasma zorgt voor 'sublimatie', oftewel: het verdampt de huid. Deze sublimatie zorgt voor een directe vermindering van huidoverschot, maar in de diepere huidlagen laat het ook de elastinevezels krimpen."

PlexR rokerslijntjes

En de PlexR is dus ook geschikt voor het verminderen van rokerslijntjes. "Als je deze techniek goed toepast, kun je op deze manier heel secuur de huid rond de mond verstrakken en rokerslijntjes verzachten."
Met de behandeling wordt ook de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Branco: "De werking van PlexR is vrij oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de basaal cellenlaag van de huid niet bereikt. Maar de behandeling zorgt wel voor een biostimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels."

Ondanks dat de PlexR aan de oppervlakte blijft, betekent het niet dat er geen risico's en/of bijwerkingen (zie artikel: rode huid na PlexR) aan de behandeling zitten. "De PlexR is een relatief nieuwe behandeling, maar behoort wel tot één van de meest effectieve en veilige methodes. Maar zoals voor veel behandelingen geldt ook voor de PlexR dat het belangrijk is dat hij wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide arts."

Furrow op Instagram