arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Coolsculpting-Ulterapy

Onderkin verstrakken met Coolsculpting en Ultherapy

Rond is in. En dat is mooi. Volle wangen, ronde billen en zachte rondingen, het mag gelukkig weer allemaal. Behalve onder je kin. Er bestaat niet zoiets als een mooie onderkin, toch?

Helaas kan je niet zelf bepalen waar vet zich ophoopt; op je buik, billen, benen of heupen. Of onder je kin. Aleid Koppius, onafhankelijk cosmetisch arts: “Tot aan je puberteit bouw je een bepaald aantal vetcellen op. Daarna is dit aantal voor altijd gelijk. Bij aankomen of afvallen worden je vetcellen alleen groter respectievelijk kleiner."

Vet bevriezen door middel van kou is niet nieuw. Maar dat je ook verslapping van je huid vermindert is wel bijzonder. Een slimme combinatie aangezien verslapping in het gezicht en rond de kaaklijn met de jaren hun intrede doen en een operatie vaak net een te grote stap is.

Onderkin

Er zijn verschillende mogelijkheden om een onderkin te verwijderen. "Je zou liposuctie kunnen overwegen of Belkyra, een nieuwe injectie waarmee je vet kan oplossen. Met de opmerking dat Belkyra nog volop in ontwikkeling is en zelfs nog niet op de markt is."
En als je geen operatie of injectables wilt, dan zijn er tegenwoordig ook genoeg non-invasieve methoden om van je onderkin verlost te worden. "Nieuw is de combinatie van Coolsculpting en Ultherapy. Bijzonder is dat deze behandeling zowel je vet verwijdert als je huid verstrakt."

Met de Coolsculpting mini welteverstaan. "Een kleine Coolsculpting applicator speciaal gemaakt voor de onderkin."
Baanbrekend is de combinatie van Coolsculpting en Ultherapy, waardoor niet alleen je onderkin verdwijnt, maar ook je huid verstrakt. "Vet bevriezen door middel van kou is niet nieuw. Maar dat je ook huidverslapping vermindert is wel bijzonder. Een slimme combinatie, aangezien verslapping in het gezicht en rond de kaaklijn met de jaren hun intrede doen en een operatie vaak net een te grote stap is."

Combinatiebehandelingen zoals deze zijn enorm effectief, omdat één probleem vaak meerdere oorzaken heeft.


Ultherapy

Ultherapy is de enige, door de FDA goedgekeurde, non-invasieve (behandeling zonder operatie) die je huid lift, rimpels vermindert en verslapping tegengaat in je nek/hals, gezicht, je wenkbrauwen decolleté en je onderkin. "Ultherapy gebruikt de kracht van ultrasound, waarbij de diepere huidlagen worden aangepakt. Bij deze behandeling wordt de onderste huidlaag, de steunlaag ofwel SMAS, aangepakt. Ook weer zonder operatie, verdoving, pijn of downtime en zonder de omringende huidstructuren te beschadigen."

Aleid: "Combinatiebehandelingen zoals deze zijn enorm effectief, omdat één probleem vaak meerdere oorzaken heeft."

Ervaringen

Na de behandeling kan er lichte zwelling en roodheid zijn. "Je huid is intact, dus aan de oppervlakte is niks te zien. Een blauwe plek kan voorkomen als je hier gevoelig voor bent."
De onderliggende huidlagen daarentegen moeten zich wel herstellen. "Je kan gedurende een week een lichte gevoeligheid ervaren dieper in je huid, maar over downtime kan je eigenlijk niet spreken. Sporten, werken, uitgaan kan meteen na de behandeling weer."

Prijs

Voor de behandeling van je onderkin met Coolsculpting en Ultherapy betaal je nu: 1800 euro. Let op: dit is een tijdelijk introductietarief en alleen geldig bij Coolscultping Centers.

Bij www.coolsculptingcenters.nl kun je kosteloos een consult inplannen voor een persoonlijk consult voor Coolsculpting, Ultherapy of een combinatie van deze twee.

Furrow op Instagram