arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Lunchtime treatment

Een facelift tijdens je lunchpauze?

Je moet binnen een uur weer achter je bureau kunnen zitten, de behandeling moet effectief zijn en niemand mag zien dat je iets hebt laten doen. Er zijn maar weinig gezichtsbehandelingen die zich een lunchtime treatment mogen noemen. Toch voldoen deze aan alle eisen.

Venus Legacy

Een dunne, slappe huid? De Venus Legacy biedt binnen 30 minuten uitkomst. Met behulp van radiofrequentie en magnetische pulsen wordt je collageen verhit, waardoor je huid zich samentrekt. Geen facelift meer nodig.

Mocht je toevallig ook nog van een slappe onderkin, hangende bovenarmen of ongewenst vet op je buik of dijen af willen? De Venus Legacy lift niet alleen je gezicht, maar is ook in staat om hardnekkige vetophopingen én cellulite aan te pakken.

Je ziet al na één keer resultaat, maar wil je ook op lange termijn iets bereiken dan zul je 8 tot 10 keer je pauze moeten opofferen voor een (gezichts)behandeling.

Prijzen vanaf 175 euro per zone. Voor meer informatie kun je terecht op de website van USKIN.

HIFU

Een minifacelift, maar dan zonder operatie. En vanzelfsprekend zonder zwelling en blauwe plekken die normaal gesproken ook bij een facelift horen. Strak, terwijl je wacht.

In plaats van te snijden, lift HIFU je huid op basis van gefocaliseerde ultrasonentechnologie. Vooral in het verstrakken van je kaaklijn, het liften van je (hamster)wangen en het verminderen van een onderkin is de HIFU heel effectief.

Het advies is om te starten met een kuur van 3 behandelingen, met een tussenpoos van 6 tot 8 weken.
De prijzen verschillen per aanbieder (let op: copy cats!), maar hou rekening met prijzen tussen de 400 en 650 euro per behandeling.

Heb je gezien dat er een kortingsvoucher van 50 euro zit in de Furrow WinterBox?

Clearlift

Na je pauze weer achter je bureau plaatsnemen. Alleen dan wel 5 jaar jonger en zonder kleerscheuren. De ClearLift laser is ertoe in staat.
De ClearLift is een diepe laserbehandeling, maar dan zonder je huid te beschadigen. En aangezien hij geen downtime heeft, kan je hem zonder zorgen tijdens je lunchpauze plannen.

Deze koude fractionele laser dringt door tot in je lederhuid, waar hij de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Naast het liften van je huid, pakt hij op lange termijn ook nog pigmentatie, grove poriën en oppervlakkige littekens aan.

Na de behandeling voelt je huid strakker aan en je bent meteen voorzien van een ongekende (roze) glow. In de weken na de ClearLift gaan je fibroblasten aan het werk en wordt het resultaat zichtbaar.
Er zijn gemiddeld 3 behandelingen nodig om je vermoeide huid om te toveren in een stralende, glanzende en egale huid.

Take a break, take a KitKat. Correctie: één van deze lunchtime treatments.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram