arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Juvéderm Volite

TRENDALERT: Juvéderm Volite

De vraag is of 'skinbooster' de lading helemaal dekt, maar je kunt het ook weer geen filler noemen. Esthetisch arts Stephan Marks: 'Hoe je Juvéderm Volite precies moet benoemen, is nog niet helemaal duidelijk, want het vult geen rimpels op, maar het doet wel weer meer dan alleen je huid een boost geven."
Volite zorgt voor hydratatie, maar verbetert ook de elasticiteit én structuur van je huid . "Hierdoor verminderen (beginnende) fijne lijntjes zonder dat je volume toevoegt."

Direct na de behandeling ben je een beetje blauw. En daar komt bij dat je vaak pas na één of twee weken überhaupt iets ziet van de behandeling.

Aan de basis van Volite staat het vochtinbrengende ingrediënt hyaluronzuur. "De werkzaamheid van het product is grotendeels gebaseerd op het hydrateren van je huid. Daarnaast stimuleer je met deze behandeling je fibroblasten tot de aanmaak van collageen en elastine, waardoor het ook een huidverbeterend effect heeft."

Juvéderm Volite

Je kunt met behulp van deze 'skinbooster' perfect fijne lijntjes verminderen, maar voor het opvullen van diepe rimpels is hij minder geschikt. "Volite richt zich voornamelijk op het verbeteren van je huidstructuur en het verminderen van bijvoorbeeld beginnende lachrimpels. Als je 70 jaar bent en je hele leven hebt doorgebracht aan de Costa Brava kun je beter voor een andere oplossing kiezen. Maar voor de leeftijdsgroep 30-70 jaar die geen fillers wil en vooral de conditie van de huid wil verbeteren, is hij ideaal. Opvullen, zonder volume toe te voegen."

Maar je kunt niet alleen beginnende rimpels aanpakken, ook voor behandeling van je handen en decolletérimpels kun je Volite inzetten. "Het grote voordeel van deze behandeling is dat je geen volume toevoegt en hierdoor wordt de natuurlijke vorm van je gezicht, handen en/of decolleté behouden."

Hou trouwens wel rekening met blauwe plekken. "Direct na de behandeling ben je een beetje blauw." En daar komt bij dat je vaak pas na één of twee weken überhaupt iets ziet van de behandeling. "In tegenstelling tot een fillerbehandeling heb je niet meteen resultaat, het duurt allemaal net iets langer. De hydratatie laat minimaal één tot twee weken op zich wachten, maar het effect wordt wel steeds mooier. En na 4 maanden is het hydraterende resultaat maximaal en heb je vervolgens nog een aantal maanden plezier te hebben van de behandeling."

Juvéderm Volite vs. Restylane Vital

Het verschil met andere skinboosters is de frequentie, en hiermee dus ook de prijs: "Bij Restylane Vital zijn er drie behandelingen nodig en met Volite volstaat één behandeling. Ook het feit dat hij meer doet dan alleen het hydrateren van je huid is één van de redenen om voor Juvéderm te kiezen."

Prijs Juvéderm Volite

De kosten voor het behandelen van je gezicht bedragen gemiddeld 500 euro. "De handen en decolleté gaat meestal sneller, waardoor de behandeling vaak iets goedkoper is. Hou hierbij rekening met een kostenplaatje van rond de 400 euro."

Juvéderm Volite Amsterdam

Voor meer informatie over Juvéderm Volite, of voor het maken van een afspraak kun je terecht op de website van KVEG.

Furrow op Instagram