arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
happy-lift-4

Happy Lift

Happy Lift

Waarschijnlijk ben je nog niet eens bekomen van de shock van de PDO-draadlift, of de opvolger staat alweer voor de deur: Happy Lift. Deze behandeling kun je vergelijken met de ‘ouderwetse’ draadlift, alleen worden bij de Happy Lift sterkere draden gebruikt. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat de Happy Lift in de wandelgangen ook wel de ‘PDO 2.0’ genoemd wordt.

Cosmetisch arts Els Vogelpoel: “De draden van de Happy Lift hebben veel meer effect. Ze zijn niet alleen steviger, maar ze lossen ook minder snel op. Daarnaast bevatten ze minuscule haakjes, waardoor deze draden ook ondersteuning aan je huid geven.”

happy-lift-2

Happy Lift facelift

In het voorhoofd om je wenkbrauwen te liften, in je wangen, hals, decolleté en natuurlijk kun je ook Happy Lift-draden in je kaak plaatsen om je kaaklijn strakker te maken. “Er zijn heel veel verschillende soorten Happy Lift-draden, en dit zorgt ervoor dat deze behandeling enorm veelzijdig is. Ze zijn niet alleen geschikt voor je gezicht, je kunt ze ook gebruiken in je armen, benen of buik.”

Vanwege het liftende effect wordt de Happy Lift gezien als hét alternatief voor een facelift: “De Happy Lift-draden bevatten minuscule haakjes. Je kunt deze niet zien of voelen, maar ze zorgen er wel voor dat de draad zich onderhuids beter kan vasthechten en daar ook trekkracht kan geven. Hierdoor ontstaat een liftend effect.”

happy-lift-3

Happy Lift-draden

De draden van de Happy Lift zijn trouwens wel van ander materiaal dan de PDO-threads: “De Happy Lift-draden zijn gemaakt van polylattide en coprolactone. Als je geopereerd bent, komen deze termen je misschien bekend voor, want deze draden worden standaard gebruikt als chirurgisch hechtdraad.”

Het materiaal mag dan anders zijn, net als de PDO-threads zijn ook deze draden oplosbaar en biologisch afbreekbaar. “Ze zijn sterker, steviger en lossen langzamer op. En dat zie je ook terug aan je huid. Er vormt zich een laagje collageen om de draden heen. En omdat de draden langer aanwezig blijven in je huid, is de uitwerking op je collageen ook groter.”

Happy Lift-prijs

De vanafprijs voor een Happy Lift is 750 euro. De prijs is namelijk helemaal afhankelijk van het aantal draden dat je nodig hebt. Voor meer informatie over deze behandeling kun je terecht op de website van Renew Clinic.

Furrow op Instagram