arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Facelift zonder snijden: HLH Skinlift

Facelift zonder chirurgie: HLH-Skinlift

Je moet tegen een (stroom)stootje kunnen, maar dan heb je wel een huidverjongende behandeling en facelift in één. En dat zonder dat er een mes aan te pas komt.

HLH Skinlift

HLH staat voor Hybrid Lifting Homologous en is een combinatie van twee verschillende apparaten: PlexR en Needle Shaping Natural Filler.
Branko Mitrovic: "De twee technieken sluiten perfect op elkaar aan en hebben één gezamenlijk doel, namelijk het liften én verstrakken van je huid."

Bij de HLH-Skinlift zorgt de PlexR voor een oppervlakkige huidverstrakking, terwijl de Needle Shaping Natural Filler onderhuids aan het werk gaat. "De twee technieken werken synergetisch. Met behulp van stroom creëer je in de diepere huidlagen een natuurlijke lift en de PlexR doet daar aan de buitenkant nog eens een schepje bovenop."

Door middel van onderhuidse vibraties kun je je collageenvezels herstructureren, verdikken en inkorten. Simpel gezegd: een facelift, maar dan zonder mes, zonder narcose en met een minimale hersteltijd.


Tot voor kort was plastische chirurgie vrijwel de enige mogelijkheid om (ernstig) huidoverschot te verminderen. "Door de twee technieken te combineren, zorg je voor nog meer resultaat. 1 + 1 = 3. Door deze methode is de HLH-Skinlift het alternatief voor de traditionele facelift. Het bijzondere aan deze gezichtsbehandeling is dat je je huid kunt verstrakken en liften, zonder dat je hoeft te snijden. En er worden bij deze behandeling ook geen fillers of andere 'onnatuurlijke middelen' gebruikt."

Needle Shaping Natural Filler

Enerzijds verwijdert de PlexR overtollige en verslapte huid. "Naast de sublimatie van je huid, wordt bij de PlexR ook de aanmaak van collageen gestimuleerd, maar alleen aan de oppervlakte. De stroomgolven van de Needle Shaping Natural Filler doen dat ook, maar dan aan de binnenkant."

Maar de Needle Shaping Natural Filler doet meer. "Door middel van onderhuidse vibraties kun je je collageenvezels herstructureren, verdikken en inkorten. Simpel gezegd: een facelift, maar dan zonder mes, zonder narcose en met een minimale hersteltijd."

Je kunt de twee technieken trouwens ook los van elkaar toepassen. "De PlexR is geen vervanging voor de Needle Shaping Natural Filler en andersom ook niet. De PlexR richt zich echt op huidverstrakking aan de buitenkant en de Needle Shaping Natural Filler aan de binnenkant."


Resultaat HLH-Skinlift

Het ontbreekt nog aan wetenschappelijk bewijs, maar er wordt gesproken van een resultaat van 3 jaar. "De behandeling sluit aan op de vraag naar natuurlijke behandelingen, met een langdurig resultaat."

Voor meer informatie over HLH-Skinlift en/of behandelend artsen, kun je terecht op de website van PlexR Nederland.

Furrow op Instagram