arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Voordelen mesotherapie

De voordelen van mesotherapie

Een gezichtsbehandeling waarbij vitamines, mineralen, peptides én hyaluronzuur rechtstreeks in je huid worden gebracht. Niet zo gek dat mesotherapie één van de meest populaire behandelingen van dit moment is. Karin Manders, Salon Intense: "Er zijn weinig andere gezichtsbehandelingen waarbij je huid zo intensief gevoed wordt. Door de voedingsstoffen precies in de juiste huidlaag in te brengen, zorg je ervoor dat de vochtbalans van je huid weer op peil wordt gebracht en herstel je het natuurlijke volume."

Maar er is meer. "Mesotherapie kun je heel makkelijk met andere gezichtsbehandelingen combineren. Denk aan een fruitzuurpeeling, bindweefselmassage en een vochtinbrengend masker. De opties zijn eindeloos."

Geen downtime

En het voordeel is dat je na afloop niks ziet van de behandeling. "Mesotherapie kent geen downtime. Naast het inbrengen van vitamines, mineralen en hyaluronzuur, geeft mesotherapie de bloedcirculatie in je huid een boost. Het kan zijn dat je huid daardoor ietwat rood is, maar dat mag eigenlijk geen naam hebben.
Daarnaast kun je dit probleem vrij gemakkelijk oplossen met een kalmerend en liftend masker. Bijkomend voordeel is dat je op deze manier meteen voor nog meer resultaat zorgt."

In principe kun je na afloop meteen weer alles doen. "Doe de eerste dag na de behandeling rustig aan. Je huid staat 'open' dus om elk risico op een infectie te voorkomen is het advies om de eerste uren na mesotherapie geen make-up te gebruiken. En bij voorkeur reinig je je huid 's avonds zo mild mogelijk om je huidbarrière niet uit balans te brengen. Zo kan je huid zich optimaal herstellen."

Trouwens, je hebt voorlopig toch geen make-up meer nodig. "Je huid barst letterlijk van de hernieuwde energie. Echt, hij straalt in de dagen na de behandeling als nooit tevoren."

Helaas is alles in het leven maar tijdelijk. "Hou er rekening mee dat er vaak meerdere behandelingen nodig zijn voor een langdurig resultaat. En zoals met veel behandelingen vraagt ook mesotherapie om (maandelijks) onderhoud."

Kan je geen genoeg krijgen van mesotherapie? In deze VLOG kan je precies zien wat er tijdens de behandeling allemaal gebeurt.

Furrow op Instagram