arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
HLH facelift

De meest natuurlijke facelift?

De HLH-facelift is misschien nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar deze natuurlijke facelift staat op het punt een prominente plek in de cosmetische wereld in te nemen. Cosmetisch arts Sonay Zainalabedin: "De HLH-facelift is een facelift zonder operatie, maar het bijzondere aan deze behandeling is dat er ook geen externe producten worden gebruikt."

Dat maakt hem wezenlijk anders dan bijvoorbeeld de draadlift. "Het resultaat is vergelijkbaar, maar bij de HLH gaat het zowel om een onderhuidse- als bovenhuidse facelift. Je pakt het volumeverlies aan, maar verstrakt tegelijkertijd de huid. Nogmaals, zonder fillers of draden. Bij de HLH-facelift blijft er niks achter in de huid. Dat maakt de behandeling zo uniek."

Hierdoor is er ook geen kans op een allergische reactie. "Je lift je huid met je eigen weefsel. Omdat er geen externe producten worden gebruikt is er nauwelijks kans op een allergische reactie."

Hersteltijd HLH-facelift

Geen allergische reactie, maar wel een hersteltijd om rekening mee te houden. "De downtime is zeker een week."
Vooral het herstel van de PlexR* valt soms zwaar. "Het verschilt van persoon tot persoon, maar korstjes en zwelling zijn volkomen normaal. Na twee weken zijn de ergste verschijnselen over, maar je bent zeker een week niet toonbaar."
Maar dan heb je ook wat. Sonay: "Het resultaat van de HLH-facelift houdt gemiddeld twee jaar aan. Soms zelfs wel wel drie jaar."

*De HLH-facelift is een combinatie van twee behandelingen, PlexR en Needle Shaping Natural Filler. Meer achtergrondinformatie over de behandeling vind je hier.

Resultaat

Bij de HLH-facelift zie je meteen resultaat, maar de behandeling zet ook je eigen huid aan het werk. "Hij geeft een extra prikkel aan je huid en stimuleert je fibroblasten om meer collageen en elastine aan te maken."

Laatste pluspunt. "Het is een enorm veelzijde behandeling. Het is niet alleen een natuurlijke facelift, de behandeling doet veel meer dan dat. Je kunt tegelijkertijd ook (oppervlakkige) oneffenheden verminderen. Denk aan kleine littekens, ouderdomsvlekken en zelfs met wratten maakt hij korte metten."

Ondanks dat het 'een natuurlijke facelift' is, moet je niet te lichtzinnig over de behandeling denken. "Het is en blijft een facelift. Als je het herstel niet onderschat en de behandeling bij de juiste arts laat doen, dan kan je er veel profijt hebben."

Wil je meer weten over de HLH-facelift? Volg dan @furrownl op Instagram. Op IGTV geeft Sonay Zainalabedin elke maand uitleg over verschillende cosmetische behandelingen.

Furrow op Instagram