arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Grauwe teint

De beste behandelingen tegen een grauwe teint

Soms word je wakker met wallen, een grauwe teint en futloos haar. Zo’n dag dat je het liefst in bed blijft liggen en hoopt dat het morgen allemaal weer goed is. Of dat je besluit om onder de zonnebank te duiken... (zie artikel: Hoe slecht is de zonnebank). ).
Om te voorkomen dat je de verkeerde beslissingen neemt, kun je beter voor deze (gezichts)behandelingen kiezen.

LED-lichttherapie

Een zonnebank, maar dan net even anders: Infrarood LED-therapie maakt gebruik van verschillende kleuren licht en zorgt ervoor dat er binnen 30 minuten geen grauwe teint meer te bekennen is.

Blauw licht herstelt (oppervlakkige) pigmentvlekken en oneffenheden, rood licht verbetert de doorbloeding en stimuleert ondertussen de aanmaak van collageen, terwijl groen licht bijdraagt aan het ontgiften van je huid en eventuele roodheid uit je gezicht haalt.

Met één behandeling zie je meteen resultaat, maar een kuurverband (10 behandelingen binnen 5 weken) helpt je pas echt de winter door.

Voor meer informatie over LED-lichttherapie, prijzen en/of het maken van een afspraak kun je terecht op de website van KNAP Institute.

Mesotherapie

Geen zonnebank meer nodig zodra je (letterlijk) met de lasergun van mesotherapie in aanraking bent gekomen. Klinkt pijnlijker dan het is, want hij zorgt er juist voor dat vitamines, mineralen, peptides en hyaluronzuur in je opperhuid worden aangebracht, waardoor ze maximaal benut worden. En maximaal is in het geval van mesotherapie ook echt maximaal.

Weinig energie betekent vaak ook een verminderde aanmaak van collageen en elastine. Mesotherapie (her)activeert je cellen, verbetert de conditie van je huid én heeft tegelijkertijd een verstrakkend effect. En als je ervoor kiest om bijvoorbeeld ook nog wat extra vitamine C in je huid te sluizen, dan weet je zeker dat je het najaar stralend rondloopt.

In principe zie je meteen resultaat, maar wil je echt je huid verbeteren, dan zul je deze gezichtsbehandeling vaker moeten herhalen. En zoals met veel behandelingen vraagt ook mesotherapie om (maandelijks) onderhoud.

So-Up Reloaded

'Best of both worlds' is een understatement in het geval van de So-Up Reloaded. Deze behandeling combineert maar liefst 5 verschillende technologieën. Lymfedrainage, bindweefselmassage, radiofrequentie, photodynamische therapie en ultrasound zorgen ervoor dat je je na afloop als herboren voelt. En er ook zo uitziet.

So-Up Reloaded is misschien wel één van de meest exclusieve gezichtsbehandelingen voor het najaar en uniek in zijn soort. Een prijs is dan ook op aanvraag. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Résidence de Beauté.

Tip: Kijk hier naar mijn ervaring met de So Up Reloaded.

Quick Glow Facial

Het najaar is niet compleet zonder Quick Glow Facial. Tegen een bindweefselmassage in combinatie met het Glow Force-masker is natuurlijk geen enkele grauwe teint opgewassen.

Met de bindweefselmassage geef je weer energie aan je huid, om vervolgens met het Glow Force-masker weer wat kleur in je gezicht te brengen.

De Quick Glow Facial is een quick fix, oftewel je hebt met één behandeling al een spectaculair resultaat, maar het kan zeker geen kwaad om de behandeling elke maand te herhalen.

De prijs van de Quick Glow Facial is 89,95 euro (60 minuten). Is er echt nood aan de man, dan kun je ook kiezen voor de Ultimate Glow. Voor meer informatie over deze behandeling kan je terecht bij Charley Huf.

Furrow op Instagram