arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Oogleden liften

De beste behandelingen om je oogleden te liften.

Als je alleen 's ochtends moeite hebt om je ogen open te krijgen, dan valt de schade nog wel mee. Het wordt een stuk problematischer als je ogen constant op half 7 hangen.
Dit zijn de beste behandelingen om je oogleden te liften. En ja, botox staat er ook bij.

Remescar Hangende Oogleden

Je hebt hangende oogleden, maar bent nog niet toe aan het grote werk. Remescar Hangende Oogleden is de oplossing voor al je problemen. Althans, de komende 8 uur.
Deze oogcrème zorgt ervoor dat je binnen 3 minuten van je hangende oogleden verlost bent.

De speciale formule (een combinatie van een afgeleide vloeistof van sesam, een fytoactief moleculair complex en verrijkte marienemicrodeeltjes) liften je oogleden snel en gemakkelijk. Inderdaad, het enige wat je nodig hebt is deze oogcrème.

Hoe, wat en waar? Check de video.

Ooglidcorrectie

Nog steeds de meest populaire én effectieve behandeling om je oogleden te liften: een ooglidcorrectie. Tijdens deze poliklinische ingreep wordt er overtollige huid, vet en, indien nodig, ook nog spierweefsel verwijderd.

Dat er geen mes wordt gebruikt bij PlexR om overtollige huid te verminderen, betekent trouwens niet dat je lichtzinnig over deze behandeling moet denken.

Een drastische maatregel, maar je bent wel de komende jaren van je hangende oogleden verlost.
Als je niet ineens veel afvalt en je tegen de zon beschermt, dan zou je in principe 10 jaar plezier van deze behandelingen moeten hebben.

Let op: het verouderingsproces gaat onverminderd door, dus hou er rekening mee dat er een mogelijkheid is dat je in de toekomst de operatie zult moeten herhalen.

PlexR

PlexR is inmiddels een gevestigde naam in ooglidcorrectieland. Geen mes, maar plasma brengt je oogleden weer terug in hun oude positie.
'Bliksemflitsen' trekken de huidvezels boven je ogen samen en op deze manier worden je oogleden op subtiele wijze gelift.

Het liftende effect van de PlexR kun je trouwens ook gebruiken om andere zones te liften, zoals je hals en je kaaklijn. En ook rokerslijntjes zijn niet veilig voor het apparaat.

Geladen plasma en bliksemflitsen klinken indrukwekkend, maar de behandeling is niet pijnlijk. Het herstel daarentegen wel. Hou de eerste dagen na de behandeling rekening met opgezwollen ogen en een rode huid. En deze roodheid kan wel 12 (!) weken aanhouden.

Botox

Geen crème, geen mes, geen plasma, maar een naald. Soms ligt het probleem niet bij je oogleden, maar bij je wenkbrauwen.
Botox rond je fronsrimpel heeft meestal een subtiel, liftend effect op je wenkbrauwen, waardoor je oogleden ook meteen omhooggaan.

Is subtiel te weinig, dan kun je er ook voor kiezen om 2 (extra) eenheden rond je kraaienpootjes te plaatsen, waardoor de uiteinden van je wenkbrauwen iets omhoog komen te staan en je oogleden gelift worden.
Eventueel nog een filler onder je wenkbrauw en een open blik gegarandeerd.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram