arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Combinatiebehandelingen

Combinatiebehandelingen: 1+1=3?

Laser én botox, een chemische peeling én fillers en Coolscuplting en Ultherapy. Combinatiebehandelingen zijn populair, omdat rimpels vaak door meerdere factoren veroorzaakt worden. Branko Mitrovic: "Door twee behandelingen met elkaar te combineren, zorg je voor meer resultaat. 1 + 1 = 3."

Dat geldt ook voor de HLH-Facelift, waarbij PlexR met Needle Shaping Natural Filler wordt gecombineerd. "Niks ten nadele van de PlexR, maar als je je huid drastisch wilt liften en verslapping wilt aanpakken, dan zul je net een stap verder moeten gaan."

Door de PlexR en Needle Shaping Natural Filler met elkaar te combineren is het resultaat indrukwekkender, maar het houdt ook langer aan. Tot wel drie jaar.

PlexR

Wil je je ogen liften, maar vind je een operatie net een stap te ver, dan lijkt de PlexR de ideale oplossing. "De mogelijkheden van de PlexR zijn eindeloos. Je kunt met deze behandeling je boven-en onderoogleden liften, fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken verminderen en je kaaklijn verstrakken. Maar als er sprake is van ernstig huidoverschot, dan heb je alleen aan de PlexR niet genoeg en zul je daarnaast ook Needle Shaping Natural Filler moeten toepassen."

Dat er geen mes aan te pas komt, maakt de HLH-Facelift niet minder ingrijpend: "Met deze methode pak je huidverslapping drastisch aan: PlexR zorgt voor een oppervlakkige huidverstrakking, terwijl de Needle Shaping Natural Filler onder je huid een natuurlijke lift creëert.
De HLH zorgt voor huidverjonging aan de binnenkant: "Met geladen plasma stimuleer je de fibroblasten om meer collageen en elastine aan te maken en verstrak je je onderhuidse vezels. Simpel gezegd: een facelift, maar dan zonder mes, zonder narcose en met een minimale hersteltijd."

PlexR en Needle Shaping Natural Filler

De twee technieken versterken elkaar, wat het effect alleen maar ten goede komt. "Door de PlexR en Needle Shaping Natural Filler met elkaar te combineren is het resultaat indrukwekkender, maar het houdt ook langer aan. Tot wel drie jaar."

Hou je het liever iets subtieler, dan kan je de twee behandelingen ook los van elkaar toepassen. "De twee technieken werken synergetisch, maar het is zeker niet verplicht om ze te combineren. Niks moet, alles mag."

Furrow op Instagram