arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
BodySculpture

BodySculpture

Plakkende dijen, een verdwaalde put (cellulite) en een slappe huid: sommige problemen los je gewoon niet op in de sportschool, maar gelukkig biedt BodySculpture de helpende hand.

BodySculpture

BodySculpture gaat door waar bindweefselmassage ophoudt. Met behulp van deze bijzondere massagetechniek worden de onderhuidse structuren die je vetcellen verbinden gebroken én afgevoerd. Met 10 behandelingen kun je rekenen op een vermindering van 2-3 cm omvang van je benen en ook je cellulite neemt met 70-80% af. O, en het resultaat is trouwens ook nog eens permanent, mits je het één keer per maand onderhoudt.

Hollywood

De oorsprong van BodySculpture bevindt zich in Hollywood (waar anders?!) en is door massagegoeroe David Dijkstra naar Nederland gehaald.

Ondanks dat een sessie maximaal 30 minuten duurt, moet je er wel tijd voor vinden in je agenda, want voor het beste resultaat plan je de 10 behandelingen binnen drie weken. David: “Ideaal zijn twee tot drie behandelingen per week. Soms is er sprake van tijdnood (bijvoorbeeld bij een belangrijke fotoshoot of een paniekaanval vlak voor de vakantie) en dan kun je er ook voor kiezen om de sessies 10 dagen achter elkaar te plannen, maar dat is best pittig. Vergelijk het net als met sporten: je lichaam heeft vaak even tijd nodig om te herstellen.”

Met deze afslankende massagetechniek stimuleer je niet alleen de doorbloeding van je huid, maar zorg je ook voor de aanmaak van collageen en elastine.

No pain, no gain en dat geldt ook ook voor deze behandeling. "Hoe meer onderhuidse verklevingen, hoe intensiever (en pijnlijker!) de massage." En hou er rekening mee dat de behandelingen ook steeds intensiever worden: "Geen zorgen, je lichaam raakt gewend aan de massages, waardoor ze minder pijnlijk worden."

Ook als je geen cellulite hebt, kun je trouwens BodySculpture overwegen. David: “Er is meestal wel iets wat je echt niet weg kunt krijgen met trainen. De binnenkant van je dijen, maar denk ook aan de beruchte lovehandles of je onderbuik (na een zwangerschap) of opgeslagen vet op je knieën.”

En daar is BodySculpture zo geschikt voor. Met deze afslankende massagetechniek stimuleer je niet alleen de doorbloeding van je huid, maar zorg je ook voor de aanmaak van collageen en elastine. Wil je maximaal resultaat van een kuur dan is het advies veel water en groene thee te drinken. "Op deze manier zorg je er namelijk voor dat de afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en heb je meer en sneller resultaat van je behandelingen."

Resultaat

Verwacht geen wonderen van BodySculpture, maar zie het echt als aanvulling op je huidige lifestyle. "Met BodySculpture kun je de welbekende puntjes op de i zetten: strakkere benen, meer contour bij je knieën en een mooiere huid."

O, en mocht je nog een minder oppervlakkig excuus nodig voor BodySculpture: deze massagetechniek zorgt tegelijkertijd voor minder onrustige benen en vanwege het stimuleren van de doorbloeding heb je ook minder last van koude voeten.

Prijs BodySculpture

Voor 10 behandelingen van 30 minuten betaal je 599 euro, of 70 euro voor een losse sessie. Om het resultaat te behouden is het belangrijk dat je minimaal één keer per maand de behandeling herhaalt.

Voor meer informatie over BodySculpture kun je terecht op de website van Chill Out Spa: www.chilloutspa.nl

Furrow op Instagram