arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
behandeling-op-afbetaling-3

Behandeling betalen in termijnen

Behandeling betalen in termijnen

Als je een huis gaat kopen is het compleet normaal dat je hiervoor een hypotheek afsluit en ook op het gebied van auto’s is het vrij gebruikelijk dat je niet alles in één keer betaalt. Het is dan ook vaak een groot bedrag dat je ineens moet ophoesten. Alleen komt het bij de cosmetisch arts ook steeds vaker voor dat cliënten hun botox en fillers liever betalen in termijnen. Nu rimpelvrij, betaal later?

Behandeling betalen in termijnen

Het bestrijden van rimpels met botox en fillers is een dure hobby: gemiddeld ben je per rimpel ongeveer 500 euro per jaar kwijt en laten we dan voor het gemak nog even het geld dat we jaarlijks uitgeven aan serums, dagcrèmes en andere huidverzorging vergeten. Niet zo verwonderlijk dus dat mensen dat steeds rimpelvrij op afbetaling steeds populairder wordt.

De auto is meestal wel grotendeels afbetaald voordat hij aan zijn eerste onderhoudsbeurt toe is, maar op rimpelgebied is dit een totaal ander verhaal. Zo hebben de eerste rimpels zich allang weer gemeld, terwijl jij vaak nog aan het afbetalen bent.

Het is nogal een stap om bij een bank aan te kloppen om een lening af te sluiten voor een rimpelbehandeling en dus zijn er steeds meer klinieken die je maar al te graag helpen om de kosten te spreiden over een aantal maanden. Zo heeft Bergman Clinics het Bergman Beauty Financierings Plan waarmee je je behandelingen achteraf per maand kan betalen.

behandeling-op-afbetaling

Bergman Beauty Financierings Plan

Toch zit er voor de klinieken ook een risico aan, want als iemand achteraf een wanbetaler blijkt te zijn, is het nogal lastig om de botox en fillers er überhaupt weer uit te krijgen.

Als je niet meteen hoeft af te rekenen kan het zijn dat je meer geld uitgeeft dan je oorspronkelijk van plan was en het verleidelijk is om meer te laten doen dan noodzakelijk is. Zo kan het gebeuren dat je alleen voor je bovenlip komt en uiteindelijk met een geheel rimpelvrij gezicht de kliniek verlaat.

Je moet als arts ook wel heel sterk in je schoenen staan als blijkt dat iemand alleen maar geld heeft om één rimpel te behandelen, terwijl er voor een mooi resultaat veel meer nodig is? Haal je je cliënt over om meer geld uit te geven wat hij eigenlijk niet heeft of moet je dan als behandelaar het advies geven om dan maar helemaal niets te behandelen?

Vind jij het kunnen? Een behandeling betalen op afbetaling?

Furrow op Instagram