arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
3 x vet verwijderen zonder operatie

3 x vet verwijderen zonder operatie

Waarom zou je al die sit-ups doen in de sportschool als je ook zonder moeite vet kunt verwijderen? En dat zonder operatie? 3 x vet verwijderen zonder operatie. Klaar terwijl je ligt.

UltraShape Power III

De techniek die bij de UltraShape Power III wordt gebruikt kun je enigszins vergelijken met het vergruizen van nierstenen. Alleen worden tijdens deze behandeling je vetcellen vergruisd.

De UltraShape Power III vernietigt vet met behulp van ultrageluid. Door je buik, benen of billen met de zogenoemde transducer te behandelen kun je ervan uitgaan dat ongeveer 32% van je vetcellen implodeert en vervolgens wordt afgevoerd. En dat zonder pijn, zonder risico en zonder herstelperiode.

If it sounds too good to be true, it is too good to be true, maar dat geldt niet voor de UltraPower. Hou er alleen wel rekening dat er meerdere behandelingen nodig zijn om dit resultaat te behalen.

Geïmplodeerd vet komt niet meer terug, mits je jezelf niet na behandeling volstopt met hamburgers. Wil je het resultaat behouden, dan zul je gezond moeten leven en is het aan te raden regelmatig naar de sportschool te gaan.

Voor meer informatie over de UltraShape Power III kun je terecht op de website van KVEG.nl. (zie ook artikel: een strakke buik zonder operatie).

CoolSculpting

If you can squeeze it, you can freeze it. CoolSculpting, ook wel bekend als cryolipolyse (of andersom) verwijdert hardnekkig vet met behulp van kou.

Door het vet op je buik, heupen, de binnen- en buitenkant van je dijen, knieën, rug en onderkin 35 minuten gecontroleerd te koelen tot ongeveer -11 graden, zorg je ervoor dat je vetcellen kristalliseren, waardoor ze in de weken na de behandeling vanzelf worden opgeruimd. Het effect van een liposuctie, maar dan zonder operatie.

CoolSculpting verwijdert de vetcellen die tussen je opperhuid en je spieren liggen. Wil je orgaanvet verwijderen, dan zul je toch echt naar de sportschool moeten.
Voor alle vetreducerende behandelingen geldt dat als je het behaalde resultaat wilt behouden, je na afloop ook zelf aan de bak moet.

Wil je weten hoe de CoolScultping-behandeling precies in zijn werk gaat? Voor meer informatie over vet bevriezen kun je kijken op www.coolsculptingcenters.nl

Ultratone

Iets laagdrempeliger is de Ultratone. Geen kou, warmte of geluidsgolven, maar vet verwijderen met biostimulatie.

Elektrische spierstimulatie 2.0

Biostimulatie is elektrische spierstimulatie 2.0. Met behulp van afwisselende, elektrische signalen kun je plaatselijk vet verwijderen, je huid verstrakken, de aanmaak van collageen en elastine stimuleren, afvoer van vocht en afvalstoffen versnellen, de doorbloeding van je huid verbeteren, spiermassa opbouwen en cellulite verminderen.

Laagdrempeliger heeft wel als consequentie dat je er met één sessie niet bent. In tegenstelling tot bovenstaande behandelingen zijn er minimaal 3 sessies nodig voordat je effect hebt. Daarnaast zul je de behandeling ook regelmatig moeten herhalen wil je het resultaat behouden.

Pluspunt: je kunt al een vetreducerende behandeling boeken vanaf 55 euro.
Voor meer informatie over de Ultratone Dreamshaper en de verschillende behandellocaties kun je terecht op de website van Ultratone.

Furrow op Instagram