arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
3 x snel vet verbranden zonder operatie

3 x snel vet verbranden (of bevriezen) zonder operatie

Waarom zou je uren in de sportschool doorbrengen als je ook binnen een uur (liggend) vet kunt verbranden. Met gegarandeerd resultaat.
3 x snel vet verbranden. Of bevriezen, het is maar hoe je het bekijkt. Er komt in ieder geval geen mes aan te pas.

SculpSure

SculpSure is de eerste FDA-goedgekeurde laserbehandeling voor non-invasieve lipolyse. In gewone mensentaal: deze laserbehandeling zorgt binnen een halfuur voor een gemiddelde vetafname van 24% op je benen, billen, buik, dijen en heupen zonder dat er een mes aan te pas komt.

SculpSure maakt gebruik van warmte en licht om vet te verbranden. Beter gezegd: om je vetcellen op de zogenoemde trouble zones weg te smelten. Door je vetcellen te verhitten worden deze beschadigd en in een tijdbestek van 6 tot 12 weken na de behandeling afgebroken en opgeruimd. Om vervolgens nooit meer terug te komen.

De warmte zorgt ervoor dat je gemiddeld 300 kilocalorieën per sessie verbrandt, maar ook ongeveer 500 milliliter vocht verliest. En met dat vocht, gaan ook de nodige afvalstoffen mee.

De downtime is minimaal en één van de 'bijeffecten' van deze behandeling is dat de warmte voor huidverstrakking kan zorgen.

Infrarood body wrap

De infrarood body wrap is wrappen 2.0. Een body wrap in combinatie met infrarood warmtetherapie vermindert cellulite, verbrandt calorieën en zorgt voor een spectaculair verschil in centimeters. En om het nog aantrekkelijker te maken: deze body wrap heeft ook een hydraterende en verstevigende werking op je huid.

Bij deze behandeling word je tot aan je nek ingepakt in een body wrap. Hierin wordt de warmte opgevoerd tot ongeveer 75°C. En je snapt dat je het daar behoorlijk warm van krijgt.
De warmte zorgt ervoor dat je gemiddeld 300 kilocalorieën per sessie verbrandt, maar ook ongeveer 500 milliliter vocht verliest. En met dat vocht, gaan ook de nodige afvalstoffen mee.

De body wrap is ook effectief bij artritis en gewrichtspijnen, menstruatiepijn en stijfheid en ondersteunt het wondherstel.

CoolSculpting

Geen operatie, minder pijnlijk en een kortere hersteltijd: CoolSculpting is een niet-invasieve behandeling, waarmee je oppervlakkig vet kan verminderen met behulp van kou. Door je vetcellen te kristalliseren kun je hardnekkig vet op op je buik, heupen en de binnen- en buitenkant van je dijen verwijderen.

Bevriezen klinkt allemaal een stuk spannender dan het is: CoolSculpting is vrijwel pijnloos en je staat binnen een uur weer buiten. Het resultaat laat trouwens wel iets langer op zich wachten. Je lichaam heeft ongeveer acht tot twaalf weken nodig om de behandelde vetcellen af te breken.

Als je dan toch bezig bent, neem meteen je onderkin mee. CoolSculpting wordt steeds vaker gebruikt voor het verwijderen van een onderkin.

Vet oplossen met één injectie

En misschien nog een korte blik in de toekomst: Allergan (leverancier van o.a. Botox) is bezig met het ontwikkelen van een vetoplosser. Met behulp van één injectie wordt het vet op je buik, benen én onderkin verwijderd. Volgens de laatste geruchten wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan klinische studies en verschijnt de vetoplosser eind 2018/begin 2019 op de markt.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram