arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
The Loub Job

Nooit meer pijnlijke voeten dankzij de 'Loub Job'

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Toch? Tenzij je een Loub Job ondergaat.

De Loub Job

De Loub Job dankt zijn naam aan de roodgezoolde hakken van Christian Louboutin. Bij deze cosmetische behandeling worden er hyaluronzuurfillers in je tenen, hiel en bal van je voet gespoten om ervoor te zorgen dat je voortaan pijnloos je killer heels kunt dragen.

Vanwege een constante druk op je voorvoet, is het lopen op pumps zelfs voor de meest doorgewinterde vakkendraagster een pijnlijke aangelegenheid. De Loub Job biedt uitkomst.

Je kunt de fillers trouwens niet alleen onder de bal van je voet plaatsen, maar ook gebruiken om het volumeverlies op je voeten te herstellen. Hiermee creëer je poezelige voetjes voor de momenten als je even geen hakken draagt.

Botox

Bij de Loub Job wordt ook nog botox gebruikt, om zweten tegen te gaan en eventuele kramp in je voeten te voorkomen.
En mochten je designer shoes dan nog steeds niet comfortabel zitten, dan kan je de Loub Job uitbreiden met de zogenoemde Cinderella procedure, waarbij de knobbel aan de zijkant van je voet ietwat wordt bijgeschaafd, zodat je hakken voortaan ook niet meer knellen.


Pijn

Pijnlijke voeten mogen dan na de Loub Job tot het verleden behoren, de behandeling zelf is allesbehalve pijnloos. Je voetzolen zijn gevoelig, waardoor de Loub Job als uiterst pijnlijk wordt ervaren.

De behandeling brengt nog een aantal bezwaren met zich mee: als je geen pijnprikkel meer krijgt, heb je kans dat je je voeten overbelast. En met hyaluronzuurfillers zou je je evenwicht minder goed kunnen bewaren, waardoor het gevaar op een verstuikte enkel, gescheurde kruisbanden en botbreuken (door een val) op de loer liggen.

En de procedure kan voor een onnatuurlijke houding zorgen, met rug- en bekkenklachten tot gevolg. Om over de kosten van de Loub Job (vanaf 500 euro per voet) nog maar te zwijgen.

Tijdens de feestdagen neemt de vraag naar de Loub Job toe, maar vooralsnog blijkt de behandeling alleen in Amerika populair en is het niet echt een topic die in Nederland leeft. Misschien ook verstandig om het (voorlopig) nog even bij de siliconenpads te houden die je bij drogist of schoenmaker kunt kopen.

Furrow op Instagram