arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Opalescence-GO

Opalescence GO | Tanden bleken met Dennis Buist

Onnatuurlijk witte tanden, zoals de welbekende ‘Hollywood smile‘, maar bijvoorbeeld ook die van de Nederlandse Gerard Joling zijn een reden om niet altijd even enthousiast over tanden bleken te zijn. Met Opalescenco GO bepaal je alleen zelf hoe wit je je tanden wilt hebben.

Opalescence GO

In één verpakking vind je namelijk 10 verschillende flexibele bitjes met daarin een bleekgel die naar mint smaakt. Behalve dat je zelf kunt bepalen hoeveel bitjes je uiteindelijk van de verpakking wilt gebruiken, heb je ook de duur van het bleken zelf in de hand. Stiekem kan je een bitje namelijk ook na een uur alweer uit je mond halen.

En ondanks dat de bitjes in principe alleen via de tandarts verkrijgbaar zijn, hoef je namelijk voor de Opalescenco GO niet uren in de tandartsstoel te liggen. De bitjes kun je namelijk indoen waar én wanneer je maar wilt. Dus: in de auto op weg naar kantoor, in de supermarkt tijdens het boodschappen doen, of gewoon thuis je tanden bleken op je bank.

Tanden bleken met Dennis Buist

Mannelijk model Dennis Buist is ook huiverig voor een onnatuurlijk resultaat. Voor zijn werk kan hij niet met onnatuurlijk witte tanden aankomen. En dus gaan we samen aan de Opalescence GO… Check de video!

Furrow op Instagram