arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Mag het een onsje meer zijn?

Mag het een onsje meer zijn?

"Ik heb me nooit eerder zo zelfverzekerd gevoeld, en zo helder over wie ik ben als vrouw.", aldus Michelle Obama over het moment waarop ze 50 jaar werd.
Wijsheid komt met de jaren, maar dat geldt ook voor je zelfvertrouwen. En dat is precies wat BABOR met de slogan Ask for More wil benadrukken.

Zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen én een mooie huid. Andrea Weber, hoofd BABOR Research and Innovation Center: "Als je je lekker voelt en goed in je vel zit, dan ben je zelfverzekerder, bewuster én gelukkiger. En dat straal je ook uit. Daar kan eigenlijk geen serum of crème tegenop, zelfs niet die van BABOR."

Volg niet blindelings alle trends en geloof niet meteen wat er gezegd wordt, want dat doet je huid soms net meer kwaad dan goed. Wees kritisch. Ask for More.

Een beetje van jezelf en een beetje van BABOR. "De producten van BABOR doen ook daadwerkelijk iets voor je huid. Ze zorgen ervoor dat je huid in goede conditie blijft, maar ze maken je huid ook mooier."


Wijsheid komt met de jaren

Over wijsheid gesproken. "Neem de tijd om je te verdiepen in de wetenschap achter de crème die je dagelijks op je huid smeert. En producten die meteen zichtbaar resultaat leveren, zijn ook niet per definitie beter. Volg niet blindelings alle trends en geloof niet meteen wat er gezegd wordt, want dat doet je huid soms net meer kwaad dan goed. Wees kritisch. Ask for More."

Weet wat je smeert. "Het is heel belangrijk dat je de juiste producten gebruikt die bij je leeftijd, huidtype en levensstijl passen. Je huid is heel goed in staat om voor zichzelf te zorgen, maar soms kan hij wel wat hulp gebruiken. Maar als je de verkeerde producten gebruikt, dan kan het juist het zelfregulerende proces van je huid verstoren."

Mag het een onsje meer zijn?

In diezelfde lijn, kiest BABOR er ook niet voor om klakkeloos de laatste trends te volgen, maar zich te laten inspireren. "De toenemende vraag naar natuurlijke producten is hier een goed voorbeeld van. BABOR is geen natuurmerk, want we werken met peptides en synthetische producten, maar de inspiratie en de techniek komt wel uit de natuur. Dat is de meest logische manier."

En wat voor de één werkt, hoeft niet per se goed te zijn voor de ander. "BABOR neemt schoonheid persoonlijk: je huid is net zo uniek als een vingerafdruk."

Kies je eigen pad, maar sta open voor suggesties. "Wees pretentieus, zelfbepalend en moedig. Laat je inspireren door de manier waarop je in het leven staat, ook met je huidverzorging. Of misschien moet het zijn: juist met je huidverzorging."

Furrow op Instagram