arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
laser-weg-met-rimpels-stiae-of-cellulite.jpg

Laser: weg met rimpels, striae of cellulite

Laser: weg met rimpels, striae of cellulite

In de strijd tegen rimpels moet je je misschien niet alleen maar bezighouden met antirimpelcrèmes, maar is het ook een idee om je eens in een laser te gaan verdiepen. Niet voor niets combineren steeds meer BN’ers hun botoxbehandeling met het apparaat. Een groot voordeel van een laserbehandeling is dat er geen operatie (lees: facelift) of naalden (lees: botox en fillers) bij gebruikt worden.

Op het gebied van rimpels, huidvernieuwing en niet geheel onbelangrijk huidverjonging, kan een goede laserbehandeling weleens het ontbrekende stukje zijn. Toch moet je niet niet luchtig over een laserbehandeling denken. Net als bij elke cosmetische ingreep is het belangrijk dat de laser wordt gebruikt door een goede huidtherapeut of cosmetisch arts. Laserstralen zijn erg krachtig en kunnen bij slecht gebruik ook littekens veroorzaken.

Een laserbehandeling is niet alleen goed voor je rimpels, het kan ook cellulitis en striae bestrijden. Net als bij een chemische peeling zorgt het voor een minimale beschadiging van je huid, zodat deze door je eigen lichaam opnieuw wordt aangemaakt. En dit keer dus zonder rimpels, cellulitis of striae.

laser-weg-met-rimpels-stiae-of-cellulite

De laser zorgt er ook voor dat de cellen die collageen produceren gestimuleerd worden, waardoor je ook nog langer profijt hebt van de behandeling.

Net als bij botox heb je van de laser ook een light-versie. Deze light-versie is zachter, minder pijnlijk en je kunt na de behandeling zo de kliniek weer uitlopen, zonder dat iemand ziet dat je net gelaserd bent. De enige bijwerking is een beetje rood gezicht, maar daar heb je na de zonnebank ook last van. Je kunt je alleen afvragen hoe effectief een milde laser daadwerkelijk is en je moet sowieso meer behandelingen ondergaan om resultaat te krijgen.

Wil je meer informatie over de fractional laser, kijk dan eens naar deze video van mijn behandeling.

 

Furrow op Instagram