arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Laserbehandeling

Laserbehandeling

Filmster Jennifer Aniston mag de 40 dan allang gepasseerd zijn, zo ziet ze er niet uit. Haar gezicht is bijna rimpelloos en er zijn nauwelijks tekenen van Botox te vinden in haar gezicht. Jennifer geeft net als haar grote rivale Angelina Jolie namelijk de voorkeur aan peelings en laserbehandelingen in de strijd tegen rimpels.

Het grootste voordeel van een laser is dat er geen vreemde (gif)stoffen in je gezicht gespoten worden. Dat is toch voor veel mensen namelijk wel het enge aan injectables. Dat er iets vreemds in je gezicht wordt gespoten.

Met een laserbehandeling hoef je daar in ieder geval niet bang voor te zijn. Even kortgezegd: Bij een laserbehandeling wordt je huid ietwat beschadigd en vanaf dan neemt je lichaam het zelf over. Je lichaam maakt vanzelf een nieuwe, maar mooiere huid aan zonder rimpels. Je lichaam maakt opnieuw collageen aan en je behoudt hoe dan ook een natuurlijke uitstraling. Geen kans op bewegingsloos gezicht of een leeuwenkop.

Vooral voor de kleine rimpeltjes op de bovenlip is een (fractional) laser briljant. Rond de mond is het moeilijk om rimpels te behandelen met botox. Wil je toch van je rokersrimpels af, dan is de laser een goede oplossing.

Het nadeel van de laser is natuurlijk dat je 2 weken er tijdelijk íets minder mooi uitziet, de downtime (de tijd die ervoor staat dat de huid nodig heeft om te genezen) is bij een laserbehandeling natuurlijk een stuk langer dan van Botox.

De behandeling zelf gebeurt onder plaatselijke verdoving. Het is vaak de prik van de verdoving die het meeste pijn doet. Na de behandeling wordt er wel wat doorzettingsvermogen en eigen inzet van je gevraagd.  Zo moet je je huid goed schoonhouden en vaak insmeren met een speciale crème. Die zalf die je van de kliniek meekrijgt, voorkomt infecties en houdt tevens het vochtgehalte in de huid op peil.

Geheel pijnloos is een laserbehandeling trouwens niet, maar je krijgt er dan wel een nieuwe huid voor terug. Belangrijk is dat het door een goede arts of kliniek wordt gedaan. Klik hier voor een video over mijn behandeling met de fractionele laser.

Je kunt voor meer informatie over een laserbehandeling terecht op de website van de Kliniek voor Esthetische Geneeskunde.

Volg mij nu ook op Twitter: @FurrowNL volgen //

 

Furrow op Instagram