arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Kim Kardashian is fan van fraxel laser

Kim Kardashian laser

Kim Kardashian is fan van de fraxel laser?

Van sommige (film)sterren, celebs en BN-ers is het overduidelijk dat ze botox gebruiken. Van Nicole Kidman, Madonna en ook van onze eigen Linda de Mol is het algemeen bekend dat ze naar de botox grijpen om de ergste rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. Maar bij andere sterren is het eigenlijk niet te zien of botox gebruiken om rimpels tegen te gaan en of ze wel of niet  de plastische chirurg bezoeken. Misschien hebben Jennifer Aniston, Angelina Jolie en Kim Kardashian gewoon wel goede genen waardoor ze niet ouder worden? Daarom elke donderdag de rubriek: wel of geen botox?

Vorige week stond in de rubriek wel of geen botox? Kim Kardashian centraal. Niet alleen de billen van Kim Kardashian zijn veelbesproken, ook het botoxgebruik van Kim Kardashian houdt de gemoederen flink bezig. Volgens Kim zelf is ze allergisch voor botox, maar wat doet Kim Kardashian dan wel om haar huid zo mooi te houden?

Kim Kardashian gebruikt de fraxellaser om haar rimpels te bestrijden:

Haar leeftijd speelt natuurlijk ook mee, want Kim Kardashian is pas 31 jaar oud. Ze zal dus nog niet zo heel veel last hebben van rimpels op haar leeftijd. Maar het geheim van de mooie huid van Kim Kardashian is een laserbehandeling. Net als celebs Angelina Jolie en Jennifer Aniston kiest Kim ervoor om haar huid mooi te houden met een laser. Kim is namelijk een groot fan van de Fraxel laser.

Wat is een fraxel laser?

De Fraxel laserbehandeling is een superdure rimpelbehandeling, maar natuurlijk weer een hit in celebville. Deze fraxel laser kost 750 euro per keer en je hebt minimaal 6 behandelingen nodig… Oeps, je bent voor deze laserbehandeling dus zeker 4500 euro kwijt.

Maar dan heb je wel wat. De Fraxel laser is een de meest effectieve niet-chirurgische anti-aging behandelingen van de afgelopen jaren. Het voordeel van deze laserbehandeling is dat de behandeling maximaal een uur duurt en je niet heel veel last hebt van bijwerkingen. Na een behandeling loop je zo de deur van de kliniek uit. Je gezicht is rood, maar je ziet er eerder uit alsof je te lang in de zon hebt gelegen, dan dat je een laserbehandeling hebt gehad.

Nieuwe uitdaging: In de wekelijkse rubriek wel of geen botox deze week: Gwyneth Paltrow. Gebruikt Gwyneth Paltrow wel of geen botox?

Furrow op Instagram