arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Fractionele laser laat rimpels verdampen

Fractionele laser

Fractionele laser laat rimpels verdampen

Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat alle modellen en Hollywoodsterren er zo rimpelloos uit kunnen zien? Het antwoord is de fractionele laser en de grote trend in celebville.

De fractionele laser wordt gezien als het alternatief voor bijvoorbeeld de ouderwetse facelift en is één van de meest effectieve niet-chirurgische behandelingen tegen rimpels van de laatste jaren. De fractionele laser is anders dan alle andere lasers en laat niet alleen rimpels verdwijnen, maar pakt ook gelijk alle andere oneffenheden mee zoals pigmentvlekjes, rode vlekjes, kleine en grote littekens. Fotoshop is er helemaal niks bij.

Gelukkig hoef je niet helemaal naar Hollywood af te reizen, want de fractionele laser is ook gewoon in Nederland te vinden. Het geheim tegen elke rimpel staat namelijk gewoon op de Keizergsracht 522 in Amsterdam bij de Kliniek voor esthetische geneeskunde (ja, die van Obagi).

Fractionele laser-3

Kliniek voor esthetische geneeskunde is expert van de fractionele laser

Het motto van deze kliniek is dat mooi oud worden veel meer is dan bijvoorbeeld alleen het opvullen van rimpels en verslappen van spieren. Daarom werkt de kliniek dus ook met deze unieke laser. Volgens esthetisch arts Stephan Marks is de textuur en de teint van je huid net zo belangrijk als rimpels. “Het draait niet alleen om fijne lijntjes en rimpeltjesKijk bijvoorbeeld maar naar de bladen waarin veelvuldig gebruik wordt gemaakt van fotoshop. Met fotoshop worden eerder de oneffenheden weggehaald zoals pigmentvlekjes, gesprongen bloedvaatjes en pukkeltjes, dan bijvoorbeeld lachrimpeltjes.”

Fractionele laser-2

Fractionele laser tegen fijne lijntjes, pigmentvlekjes, striae en diepe rimpels

Elke rimpel of oneffenheid vraagt om een aparte aanpak, daarom werkt de kliniek met twee verschillende fractionele lasers. Voor de fijne lijntjes en pigmentvlekjes is er de 1540 niet-ablatieve laser. Kleine biologieles: niet-ablatief wil zeggen dat de huid onbeschadigd blijft en hiermee is de kans op bijwerkingen een stuk minder dan bijvoorbeeld de 2940 laser. Deze is weer gericht op de diepe en hardnekkige rimpels. Met deze 2940-laser blijft de huid niet intact en wordt een deel van de huid verdampt (klinkt minder eng dan het daadwerkelijk is). Het voordeel van de 2940 laser is dan wel dat je rimpels zo zijn geschrokken van deze laser, dat je meestal aan één behandeling voldoende hebt. Geen rimpel meer te bespeuren daarna.

De fractionele laser is niet alleen een hit in rimpelland, maar wordt ook gezien als de doorbraak tegen striae. Volgens de laserexpert van de Kliniek voor esthetische geneeskunde, Anton Janse van Rensburg, is de fractionele laser echt de perfecte behandeling. “Wij hebben de beschikking over het enige type handstuk ter wereld dat door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd voor de behandeling van striae. Als enige in Nederland hebben wij speciale lenzen voor dit handstuk, die extra diep of extra snel kunnen. We kunnen met de fractionele laser een verbetering garanderen van 50 tot wel 100%.

Wil je meer informatie over de fractionele laser kijk dan op www.kveg.nl

Ik ben echt groot fan van een laserbehandeling voor mijn fijne lijntjes en rimpels. Heb jij weleens een laserbehandeling ondergaan? Of zou je het graag willen?

Furrow op Instagram