arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Clearlift, Q-switched laser

ClearLift: Q-switched laser

Het slechte nieuws is dat je 200 euro betaalt per behandeling en je er na afloop helemaal niets van ziet. En nog meer slecht nieuws: je bent er niet met één behandeling, er zijn er minimaal 4 nodig. Het goede nieuws daarentegen is dat de behandeling pijnloos is, je huid egaliseert, de aanmaak van collageen tot in de diepe huidlagen stimuleert en er geen hersteltijd nodig is. En om in het goede nieuws te blijven: na de 4 behandelingen ga je minimaal 5 jaar strakker door het leven.

ClearLift

Cosmetisch arts Floor Claus: "Het bijzondere aan de ClearLift is dat het een diepe laserbehandeling is, zonder de huid te beschadigen. Vanwege het feit dat hij pijnloos is en er geen downtime is, mag je hem met recht een lunchtime treatment noemen."

De ClearLift wordt uitgevoerd met de zogenoemde Q-switched laser: "Deze cold laser dringt gefractioneerd door tot in je lederhuid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, met huidverjonging én verstrakking tot gevolg."

Ondanks een relatief lage temperatuur zijn de resultaten van de ClearLift indrukwekkend te noemen: "Hij wordt een cold laser genoemd, omdat het collageen 'maar' met 70 graden Celsius verhit wordt." Toch is het effect vergelijkbaar met bijvoorbeeld Ultherapy, waarbij met veel hogere temperaturen gewerkt wordt. "Er zijn misschien wel meer behandelingen nodig om hetzelfde effect te bereiken, maar het feit dat de opperhuid intact blijft en je na afloop geen rekening hoeft te houden met een hersteltijd maakt de ClearLift in mijn ogen echt heel prettig."

Strakkere huid

Je mag dan na de behandeling (nog!) niks zien, je voelt wel dat er iets gebeurt: "Na de eerste behandeling is je huid rood, maar voelt hij wel al strakker aan en dat effect wordt alleen nog maar sterker. En na verloop van tijd zie je trouwens ook dat je huid egaler wordt." De ClearLift gaat namelijk ook oneffenheden en pigmentvlekken tegen: "De golflengte van de laserstralen van de ClearLift-laserbehandeling is 1064, maar je kunt ook switchen naar 532 nm voor de behandeling van pigmentvlekken. En hij wordt zelfs gebruikt om tatoeages te verwijderen."

PRP

Omdat de ClearLift zo mild is, kun je hem perfect gebruiken voor het verminderen van fijne lijntjes onder je ogen en/of de gevoelige huid van je hals. "Eventueel kan je hem ook nog combineren met PRP." Voordeel hiervan is dat je dan meteen resultaat ziet. "Het zijn twee subtiele behandelingen die elkaar juist versterken."

Voor meer informatie over de ClearLift of het maken van een afspraak kun je terecht op de website van Clausholtz Aesthetics.

Furrow op Instagram