arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Gratis-en-voor-niks-minder-rimpels

Gratis en voor niks minder rimpels

Anti-aging is vaak moeilijk en vooral duur. Maar niet altijd. Met deze tips heb je met een beetje geluk gratis en voor niks minder rimpels.

Oogcrème tegen rokerslijntjes

Oogcrème, de beste verzorging voor de rimpels rondom je ogen. Én op je bovenlip.
In plaats van hem onder je ogen te smeren, kan je diezelfde oogcrème ook gebruiken tegen de rokerslijntjes op je lippen. Zelfs als het een oogcrème tegen donkere kringen en wallen is.

Je bovenlip is kwetsbaar en kan wel wat extra verzorging gebruiken. De hydraterende oogcrème die je gebruikt om de fijne lijntjes onder je ogen te verminderen is ook ideaal om fijne lijntjes op je bovenlip tegen te gaan.

En als je dan toch bezig bent, neem dan meteen je lippen mee. Gehydrateerde lippen ogen voller, soepeler én jeugdiger.

Seks

Los van een verbeterde doorbloeding van je huid en een ongekende after-glow, zorgt een orgasme ook nog eens voor een toename van het hormoon DHEA.
DHEA (dehydro-epiandrosteron) wordt in de wandelgangen ook wel het jeugdhormoon genoemd en is verantwoordelijk voor de stevigheid van je huid, remt de afbraak van collageen en zorgt voor een betere pigmentatie.

En misschien nog een reden om wat vaker het bed in te duiken: de gelukshormonen dopamine, oxytocine en endorfine die vrijkomen tijdens een stevige vrijpartij geven meteen de aanmaak van collageen een boost.

Op je rug slapen

Goedkoper dan slaap wordt het niet, maar dan wel op je rug. Slaap je op je zij? Of nog erger: op je buik? Dan moet je niet raar opkijken als je 's ochtends met een gekreukeld gezicht en opgezwollen ogen wakker wordt.

Slaaprimpels lijken misschien relatief onschuldig, omdat ze (net als het vocht onder je ogen) gedurende de dag weer wegtrekken, maar het zijn de rimpels van de toekomst.
Het probleem kan je gratis en voor niks oplossen door op je rug te slapen. Zo voorkom je slaapkreukels en ook het lymfevocht kan makkelijker worden afgevoerd.


En het excuus dat je 's nachts omdraait en alsnog op je buik slaapt, gaat met twee tennisballen en een panty ook niet meer op. Zie video.

IJskoud water

Alleen als hij ijs- en ijskoud is. Je bent gegarandeerd wakker en je puffy eyes zijn hopelijk ook meteen minder.
Een plens ijskoud water in je gezicht wordt al eeuwenlang gebruikt om de puffiness in je gezicht te verminderen. Deze methode is trouwens niet alleen effectief op korte termijn, hij zou op lange termijn zelfs huidveroudering kunnen voorkomen.

Kop koffie erbij en je bent klaar voor de dag. Met minder rimpels. Gratis en voor niks.

Furrow op Instagram