arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Modellook

TRENDALERT: Modellook

Niet alleen het lichaam van Doutzen Kroes is gewild, ook de zogenoemde modellook neemt in populariteit toe. Dermatoloog Elian Brenninkmeijer: "Bij de modellook leg je met behulp van fillers het accent op de jukbeenderen, waardoor je voor een natuurlijke V-shape in je gezicht zorgt."

De behandeling dankt zijn naam aan de hoekige vormen die je vaak bij modellen ziet. "Je kunt de modellook zien als een vorm van facial shaping. Je brengt met behulp van fillers meer schaduw aan in je gezicht."

Ondanks dat je volume in je gezicht toevoegt, oog je slanker.

In plaats van make-up, gebruik je fillers. "Het opvullen van je jukbeenderen is vaak van invloed op je hele gezicht. Door het accent te leggen op je jukbeenderen, verminder je meestal ook je neus-lippenplooi. Je kunt zo heel subtiel de natuurlijke V-vorm van je gezicht weer accentueren. Of herstellen, het is maar hoe je het bekijkt."

Modellook gezicht

Volumeverlies betekent ook vaak een vlakker gezicht. "Met de modellook breng je meer lijnen aan. Je zorgt weer voor meer hoeken en creëert weer diepte in je gezicht."

Maak je geen zorgen over een onnatuurlijk resultaat "Ondanks dat je volume toevoegt, oog je toch slanker."
De modellook heeft trouwens ook een liftend effect. "Door je jukbeenderen te accentueren, kan tegelijkertijd ook je kaaklijn (iets) verstrakken."

Om teleurstelling te voorkomen: de modellook is niet voor iedereen geschikt. "Je legt bij de modellook eigenlijk alleen maar net even iets meer accent op je jukbeenderen. Je gebruikt in eerste instantie ook niet veel fillers. Meestal is voor het creëren van de modellook 1 ml voldoende."

"Heb je veel volumeverlies of wil je net even iets meer, dan kan je hem natuurlijk altijd uitbreiden. Of de 8 pointlift overwegen. (zie artikel: 10 jaar jonger in 30 minuten)."

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram