arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
restylane-skinboosters-1

Restylane Skinboosters

Wil je rimpels wegsmeren dan zul je behalve enorme hoeveelheden crème, ook een hoop geduld nodig moeten hebben. Het is dan ook een stuk makkelijker om een kliniek binnen te lopen en even je rimpels te laten wegspuiten. Maar wat nu als je dat net een stap te ver vindt gaan en nog niet toe bent aan ‘het echte werk’? Iets minder heftig en vooral bij beginnende huidveroudering enorm effectief: Restylane Skinboosters.

Met Restylane Skinboosters worden kleine hoeveelheden hyaluronzuur rechtstreeks in de huid geprikt en op deze manier wordt de huid op ‘een natuurlijke manier’ (lees: zonder gif) verstevigd. Rimpels worden door de skinboosters dan ook niet opgevuld, maar ze verminderen doordat de huid van binnenuit wordt gehydrateerd.

restylane-skinboosters-3

Restylane Skinboosters

Vanwege de methode (lees: kleine gaatjes prikken in de huid in combinatie met hyaluronzuur) worden de Skinboosters trouwens weleens verward met mesotherapie. Het verschil tussen beide behandelingen is het niveau waar het hyaluronzuur in de huid wordt geïnjecteerd.

Bij de Skinboosters wordt het hyaluronzuur vlak onder de huid geïnjecteerd en zorg je er zo voor dat de huid een enorme hydratatieboost krijgt. Behalve dat fijne lijntjes en rimpels verminderen, verbeter je met deze behandeling trouwens ook de structuur en de stevigheid van je huid. Dit is trouwens wel tijdelijk, want in tegenstelling tot fillers, is het hyaluronzuur in deze skinboosters (bijna) niet gecrosslinkt.

Restylane Skinboosters

Met de Skinboosters kun je grote delen van de huid behandelen en ze zijn hierdoor enorm geschikt om de dunne huid van je handen, decolleté en de kaaklijn te verstevigen, zonder dat het een onnatuurlijk resultaat geeft.

Dat is ook de reden dat de Skinboosters veel rond de mond en voor de behandeling van (oppervlakkige) littekens gebruikt worden.

restylane-skinboosters-2

Ondanks dat je na één behandeling al resultaat ziet, zul je ook voor de Skinboosters enig geduld moeten hebben. Voor een optimale hydratatie is het namelijk de bedoeling dat je minimaal drie behandelingen ondergaat. Hierna is het gewoon een kwestie van onderhouden en heb je aan halfjaarlijkse behandeling meestal wel voldoende.

Wil je ook een boost aan je huid geven? Voor meer informatie over de Skinboosters kun je terecht op de website van Restylane.

Geloof jij in rimpels wegsmeren, of denk je inderdaad dat er meer voor nodig is?

Furrow op Instagram