arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Filler zonder naalden

Quanis: fillers zonder naalden

Je doet een droge huid geen groter plezier dan hem zo vaak, en zo veel mogelijk van hyaluronzuur te voorzien. Dit vochtinbrengende ingrediënt komt alleen het beste tot zijn recht wanneer het rechtstreeks in de huid wordt gebracht. En dat is dan ook precies hetgeen wat Quanis Dermafiller doet.

Filler zonder naalden

Het probleem met hyaluronzuur is dat je het vanwege zijn grote moleculaire structuur, niet zo makkelijk zonder gebruik te maken van een naald in je huid krijgt. Maar daar heeft Quanis een oplossing voor gevonden.
Het merk onderscheidt zich van alle andere methodes door gebruik te maken van micronaaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. In gewone mensentaal: het effect van een hyaluronzuurfiller, maar dan zonder naalden.

Quanis Dermafiller

Het assortiment van Quanis bestaat uit de Dermafiller Professional en de Dermafiller Home. De eerste behandeling en uitleg krijg je van en bij een huidtherapeut, waarna je de behandeling verder thuis voortzet.

Nieuwsgierig geworden naar deze filler zonder naalden? Kijk hier naar de video van een behandeling met de Quanis Dermafiller.


PS En voor de organic fans: de micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en Quanis Dermafiller bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

Furrow op Instagram