arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
IMG_2997

Photo Diary: Opnames bij de Rembrandt Kliniek

Cosmetisch arts Tom van Eijk is onlosmakelijk verbonden met de Fern Pattern Technique. Bij deze techniek wordt niet de rimpel opgevuld, maar de huid verstevigd met een filler, zodat er überhaupt geen rimpels kunnen ontstaan. Tom heeft deze techniek in 2005 ontwikkeld en reist de hele wereld over om deze aan andere artsen te laten zien.

Niet zo verwonderlijk dus dat in zijn eigen kliniek, de Rembrandt Kliniek in Leiden, de meeste rimpels ook op deze manier worden behandeld. Om meer informatie over deze techniek te geven wil de Rembrandt Kliniek graag in een video op haar website laten zien hoe je de Fern Pattern toepast.

En daar waar video’s én rimpels zijn, daar ben ik. En dus kroop ik weer even een dag in mijn oude rol: die van televisiemaker, maar dan voor internet. (check: over furrow mocht je meer willen weten over mijn carrière bij televisie).

Benieuwd hoe zo’n professionele video gemaakt wordt? Kijk mee in deze Photo Diary: Opnames bij de Rembrandt Kliniek.

IMG_2974

Cosmetisch arts Peter den Otter

Voor deze video filmen we cosmetisch arts Peter den Otter. Ondanks dat Tom van Eijk eigenaar is van de Rembrandt Kliniek, werkt Peter ook al sinds de oprichting in 2012 de kliniek. En net als Tom, is hij gespecialiseerd in de Fern Pattern Technique.

IMG_3008

Vandaag draaien we met een professionele camera, een Sony F5. Dat type zal je misschien niks zeggen, maar dit is bijvoorbeeld ook de camera waarmee het televisieprogramma ‘Boer zoekt vrouw‘ wordt opgenomen.

Maar niet alleen de camera is van een uitmuntende kwaliteit: ook de ploeg waarmee we de video draaien behoort tot de top. Zo reist cameraman Maurits Helfensteijn de hele wereld over voor televisieprogramma’s zoals Expeditie Robinson en Wie is de Mol.

IMG_2988

En ook geluidsman Benny de Boer is geen onbekende in het vak. Hij is bijvoorbeeld de man achter het geluid bij RTL Boulevard en Bananasplit.

IMG_2965

O, en nog even extra aandacht voor mijn trui. Het is dé trui die Doutzen Kroes draagt tijdens de reclamecampagne van Repeat. Ik ben normaal gesproken al weg van dit merk, maar van de gedachte dat het topmodel deze trui ook daadwerkelijk aan heeft gehad, krijg ik spontaan minder rimpels.

Ik draag de trui alleen als jurk. Op zich niet zo gek, aangezien ik 20 cm kleiner ben dan Doutzen.

IMG_3002

Je rimpels behandelen met fillers is normaal gesproken niet iets wat je elke dag laat doen, maar het wordt al helemaal ‘een ding’ als er een hele cameraploeg op je gericht staat. Complimenten aan Marianne, Petra, Lotte en Anita die het aangedurfd hebben om mee te werken aan de video.

En nu nog van al het materiaal een mooie video maken. Ik duik de komende dagen dus de montage in (lees: een donker hok met een computer). Eén voordeel: vanwege het gebrek aan daglicht in een montagehok maken nieuwe rimpels geen schijn van kans.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram