arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
photo-dairy-tom-van-eijk

Photo Diary: Noorwegen met Tom van Eijk

In de strijd tegen rimpels draait het allemaal om zo natuurlijk mogelijk mooi oud worden, maar dan wel met zo min mogelijk rimpels. Je kunt er dan ook bijna niet meer omheen om toch botox of fillers te gebruiken. Maar wel op één voorwaarde: niemand mag het zien.

Cosmetisch arts Tom van Eijk heeft met zijn Fern Pattern-techniek dé manier gevonden om rimpels te laten verdwijnen, zonder dat je ziet dat je ‘iets’ hebt laten doen.

Niet zo verwonderlijk dat hij de hele wereld over reist om deze techniek aan andere artsen uit te leggen. Donderdag vloog hij naar Oslo om een mastertraining te geven aan 25 Noorse artsen en ik mocht met hem mee. Kijken jullie mee in deze Photo Diary: Noorwegen met Tom van Eijk.

photo-dairy-tom-van-eijk-4

Mastertraining Restylane lip products

Vroeg uit de veren. En dat is nog zachtjes uitgedrukt: om 05.15 uur staat de taxi voor de deur. We moeten om 10.00 uur in Oslo zijn, dus het is te hopen dat we geen vertraging hebben.

photo-diary-noorwegen-tom-van-eijk

Onze vlucht vertrekt keurig op tijd en om 06.55 uur vertrekken we vanuit Schiphol naar Oslo. Met hulp van wat botox en fillers zien we er toch nog fris uit.

IMG_2620

Het ziet ernaar uit dat we op tijd zijn, want de planning is dat we om 08.38 uur in Oslo aankomen.

photo-diary-tom-van-eijk

Ik blijf het iets magisch vinden om te vliegen. En van zo’n zonsopgang krijg je toch automatisch een glimlach (met de daarbij behorende rimpels).

In Noorwegen zijn fillers echt hot and happening. Je hoort er in het land niet bij als je geen Restylane in je lippen hebt. Een leuk weetje: het marktaandeel van Restylane is in het land 94% en dus absolute marktleider op het gebied van fillers.

photo-diary-tom-van-eijk-7

Masterclass Restylane Lip Products

Deze masterclass staat geheel in het teken van lippen. Tom zal tijdens deze training uitleggen hoe je de lippen het beste kunt behandelen met fillers en laat hij exact zien hoe je het effect van opgevulde lippen met zijn Fern Pattern-techniek kunt voorkomen.

photo-diary-tom-van-eijk-6

Omdat je mond veel beweegt is het belangrijk dat je in dit gebied geen rimpels opvult (lees: opgevulde lippen), maar de huid verstevigt waardoor rimpels geen schijn van kans meer hebben.

photo-diary-noorwegen-tom-van-eijk

Met zijn ‘varenpatroon’ heb je minder filler nodig en krijg je een natuurlijker resultaat. En je bestrijdt met deze techniek dus niet alleen rimpels, maar zorgt voor huidverbetering waardoor het effect een stuk mooier is dan wanneer je je alleen focust op het opvullen van de lijntjes op je bovenlip.

photo-diary-noorwegen-tom-van-eijk-5

Na afloop krijgen alle aanwezige artsen een certificaat mee dat ze succesvol hebben deelgenomen aan deze workshop. Ze mogen vanaf nu heel Noorwegen gaan voorzien van mooie opgevulde lippen.

vigelandpark-noorwegen

We hebben nog 2 uurtjes vrije tijd voordat we weer terugvliegen naar Nederland en daarom besluiten Tom en ik nog even snel langs het beroemde Vigelandpark te gaan. Er staan hier maar liefst 212 beelden van de Noorse beeldhouwer Gustav Vigeland uit elke leeftijscategorie (lees: van jong tot oud). Zij symboliseren de levensloop van de mens. Mijn advies voor deze man: iets minder boos kijken daar krijg je dus rimpels van.

foto-2

Iets minder fris en fruitig dan vanochtend, maar wel enorm genoten en vooral heel veel geleerd. Volgende week komt de video van de masterclass online.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram