arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
neuscorrectie-met-fillers-2

Neuscorrectie met fillers

Moest je een aantal jaar geleden nog 2 weken vrij nemen om te herstellen van een neuscorrectie, tegenwoordig kun je met behulp van fillers je neus behandelen en de volgende dag gewoon weer aan het werk gaan. Zo kun je vrij gemakkelijk een ‘humb‘ op je neus of zogenoemde boddel met fillers verminderen. De ouderwetse neuscorrectie maakt langzaam plaats voor een neuscorrectie met fillers.

Cosmetisch arts Hayri Hortoglu: “Deze correctie met fillers wint snel terrein van de chirurgische neuscorrectie, want hij is bijna net zo goed en in sommige gevallen zelfs beter. Wel met de extra toevoeging: het gaat hier natuurlijk wel om de cosmetische correcties.”

neuscorrectie-met-fillers-3

“Wat ik ook regelmatig tegenkom in mijn praktijk is een nabehandeling van een chirurgische neuscorrectie. Meestal gaan operaties gewoon goed, maar het komt ook voor dat patiënten na een operatie toch niet helemaal tevreden zijn.”

Het probleem bij de ‘ouderwetse neuscorrectie’ is dat het in één keer goed moet zijn. Dat lukt alleen niet altijd. Bijvoorbeeld dat de neusgaten niet recht genoeg zijn of dat er sprake is van littekenweefsel. En bij een chirurgische neuscorrectie bestaat de kans op onregelmatigheid zodra je bot gaat weghalen, of er wordt te veel bot weg gehaald en dan krijg je een verzakking. Dit kun je allemaal met een filler (her) behandelen.”

Er is tegenwoordig niet altijd een operatie meer nodig. Je kunt namelijk bijna alle cosmetische correcties behandelen met een filler. Zelfs een asymmetrie van de neus is met een filler goed op te lossen. Je verwacht dat de neus juist groter wordt als je hem gaat opvullen, maar je maakt hem met een filler optisch kleiner.”

neuscorrectie-met-fillers-1

“Je kunt de neus met behulp van een fillerbehandeling verzachten. Je ziet dan minder scherpe curves waardoor de neus zachter oogt. Bij een mooie, fijne neus zijn de overgangen vloeiender. En vergeet ook niet de overgang van je neus naar de voorhoofd niet. Als deze diep ligt, dan kom je al gauw boos over. Na een fillerbehandeling lijkt het allemaal net iets zachter. De neus is heel specifiek. Het is het middelpunt van je gezicht, en is één van de dingen waar je naar kijkt als je met iemand praat. “

“Vooral als je kleine correcties moet maken is een hyaluronzuur ideaal. Het voordeel van fillers met hyaluronzuur is dat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, dat het afbreekbaar is en je kunt er goed mee modelleren. Maar het leuke is dat je ook direct resultaat ziet.”

Oproep:

Wil jij jouw neus graag gratis laten behandelen door Hayri Hortoglu met hyaluronzuurfillers? Voor een video over deze unieke behandeling zijn we op zoek naar iemand die graag zijn/ haar neus gratis wil laten behandelen bij de Amstelzijde Kliniek. Wil jij hier graag aan meedoen, plaats dan een comment of stuur een privémail naar [email protected]

Furrow op Instagram