arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Heb jij een voorkeur voor botox of voor fillers?

Botox voor fronsrimpel

Heb jij een voorkeur voor botox of voor fillers?

Er is niet alleen een hevige tweestrijd gaande tussen team naturel en team botox, maar ook in de injectables zelf is een tweedeling te zien. Ondanks dat het twee totaal verschillende injectables zijn, gaat de één veel liever aan de botox en de ander vindt fillers weer een stuk minder eng. Nu is de vraag: heb jij een voorkeur voor botox of voor fillers?

Botox is een spierverlammer en kan het beste gebruikt worden bij mimische rimpels (rimpels die ontstaan door beweging) en de fillers zijn weer echt geschikt voor volumeherstel. Vaak hangt de voorkeur voor een bepaalde injectable ook af van de rimpel waar je je het meest aan stoort.

Ik wil namelijk dolgraag van mijn fronsrimpel af, dus neig ik meer naar de botox. Ik vind botox opeens ook niet zo eng meer. Natuurlijk zie ik wat een overdosis botox met je gezicht kan doen, maar volgens mij is het vooral een kwestie van ‘met mate’ bij botox. En botox is niet permanent, dus er is een klein stemmetje in mijn hoofd dat telkens zegt “als ik nou alleen mijn fronsrimpel doe.”

Fillers voor hamsterwangen

Heb jij een voorkeur voor botox of voor fillers?

Ondertussen weet ik ook een beetje hoe die verdikking tussen je wenkbrauwen ontstaat en hoe je een leeuwenkop moet voorkomen. En ik heb ineens bedacht dat het misschien helpt het om van tevoren een eerlijke vriendin te vragen of ze me wil waarschuwen als ik de nieuwe Nicole Kidman word.

Ik vind het nog wel meevallen met de rimpels rondom mijn mond, alhoewel de eerste tekenen van hamsterwangen al gespot zijn. Als ik mijn wangen optil, ziet het er allemaal een stuk strakker uit.

IHeb jij een voorkeur voor botox of voor fillers?

Tja, en voor de fillers ben ik dus wel echt bang. Altijd al geweest en die angst zal nog wel een tijdje blijven. Ondanks dat iedereen zegt dat de fillers met hyaluronzuur niet zoveel voorstellen en dat je van deze nieuwe fillers echt geen bobbeltjes kan krijgen.

Ik vermoed namelijk dat als ik één rimpel heb laten inspuiten dat de rest van de rimpels ook overstag gaat. Want dan ga ik me ineens storen aan mijn wallen (fillers) en zal ik ook voor mijn hamsterwangen aan de fillers moeten. Toch denk ik dat mijn eerste stap botox zal zijn. Dat stemmetje gaat het een keer winnen…

En jij? Welke injectable heeft jouw voorkeur, botox of de fillers?

Furrow op Instagram