arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
grotere-wallen-na-fillers

Grotere wallen na behandeling fillers

Ik heb mijn traangootjes laten behandelen met fillers en heb nu zelfs grotere wallen. Hoe kan dat?

Cosmetisch arts Tom van Eijk: “De ogen zijn enorm moeilijk te behandelen. Je moet als arts precies weten wat je doet en er is weinig ruimte voor fouten. Door de traangootjes met hyaluronzuur op te vullen, bestaat namelijk een kans op vochtzakjes en kan het zelfs zijn dat na de behandeling je wallen alleen nog maar erger lijken.”

“Je geeft namelijk zwelling aan een gebied, wat heel graag wil zwellen. Kijk maar eens naar je ogen na een vermoeide nacht, dan bestaat de kans dat je last hebt van dikke ogen. Een filler met hyaluronzuur zorgt ervoor dat het traangootje minder goed te zien is, door het aantrekken van vocht. Als je van nature al de neiging hebt op vochtzakjes onder je ogen, moet je met een filler enorm oppassen.”

grotere-wallen-na-fillers-2

“Soms hebben mensen een vermoeide blik, vanwege een lijn die loopt vanuit de ooghoek naar de wang. Als je nog stevige wangen hebt, maar wel last van een droge, dunne huid onder je ogen, kan het zo zijn dat de dunne huid hierdoor extra opvalt. Dan zie je die scherpe lijn, wat een vermoeide blik kan geven. Als die lijn wordt veroorzaakt door een te groot verschil in stevigheid tussen de dunne huid rondom je ogen en je wangen, dan kan de Palma Technique uitkomst bieden.”

“De Palma Technique is een techniek waarbij op verschillende manier met een filler wordt gewerkt. Je kunt een filler namelijk gebruiken onder de huid; dan geeft hij vulling. Maar je kunt hem ook de in de huid injecteren en dan geeft hij stevigheid. Met deze techniek verstevig ik enerzijds de dunne huid en daarnaast breng ik met behulp van een filler ook nog wat extra volume toe op het Golden Point van je gezicht. Je behandelt op deze manier de twee oorzaken, waardoor de lijn uiteindelijk niet meer zichtbaar is.”

Stel je vraag

Heb jij een vraag waar je het antwoord niet op weet? Elke vrijdag kan jij jouw vraag stellen in de vaste rubriek ‘Stel je vraag‘. Een team van experts zoals cosmetisch artsen, BN’ers of huidtherapeuten, dermatologen, tandartsen of haarspecialisten zullen één of meer vragen beantwoorden.

Jouw winnende vraag zal beloond worden met een prijs. Deze week kun je met jouw vraag de Amika Balancing Shampoo winnen ter waarde van 9,10 euro. Kortom: stel je vraag.

Furrow op Instagram