arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
golden-point-2

Golden point

Meestal doet een nacht goed slapen wonderen voor je huid, maar na je 35ste heb je kans dat je zelfs na een nacht van minimaal 8 uur slaap nog last hebt van een vermoeide blik. Door het Golden Point in je gezicht met fillers te behandelen zorg je zelfs na een korte nacht nog voor een jonge en frisse uitstraling.

Cosmetisch arts Tom van Eijk: “Het Golden Point is het punt in je gezicht dat je met een klein beetje vulling (lees: fillers) optisch een stuk jonger maakt. Het opvullen van het Golden Point heeft hetzelfde effect in je gezicht als je een aantal kilo bent aangekomen. Vaak hoor je dat als je bent aangekomen dat je er goed uitziet. Het voordeel van de behandeling Golden Point is dat je niet hoeft aan te komen.”

Het Golden Point bevindt zich midden in het gebied dat bij gebrek aan volume voor de gevreesde vermoeide blik zorgt. Onder je ooghoek op de overgang waar de dikke huid overgaat in de dunne huid onder je ogen. 3 mm onder die overgang zit jouw persoonlijke Golden Point. 

golden-point-1

Wat zorgt ervoor dat als je op het Golden Point fillers plaatst, dat je een frisse blik krijgt?

Tom: “Onder je huid bevinden zich verschillende vetcompartimenten. Deze geven de huid ondersteuning. Deze compartimenten hebben allemaal een eigen tempo van aftakeling. Helaas is het zo dat het vetcompartiment dat onder je oog zit, één van de eerste plekken is die minder worden. In combinatie met de dunne huid onder de ogen, is dat de reden dat je door het verdwijnen van het volume onder de ogen als eerste last hebt van ingevallen wangen en wallen. En dit valt vooral op bij vermoeidheid, stress of als je veel bent afgevallen.”

“Je kunt ook echt aan je ogen zien hoe oud je bent. Het verschil tussen iemand van 20 en 30 jaar zit hem juist in dat vetcompartiment. Het vetcompartiment onder je ogen loopt het snelste terug, in tegenstelling tot het compartiment naast je neus-lippenplooi. Dat blijft heel lang goed. De verhouding tussen de verschillende compartimenten verraadt uiteindelijk hoe fit, mooi en oud je bent.”

golden-point-4

Tom: “Nu kun je je hele gezicht wel laten opvullenvullen of gewoon heel veel gaan eten om alle vetcompartimenten een boost te geven, maar het gericht vullen van de Golden Point is preciezer, natuurlijker en geeft een veel mooier resultaat. En door op de juiste plek fillers te gebruiken, hoef je niet zo veel te gebruiken. Als je een klein beetje fillers op het Golden Point plaatst, zie je er 5 jaar jonger uit.”

Met behulp van het Golden Point voorkom je juist dat je opgevuld lijkt. Je brengt met behulp van een minimale hoeveelheid fillers het volume in je gezicht weer terug. Je omgeving denkt dat je op vakantie geweest bent, in plaats van dat je iets hebt laten doen.”

 

Furrow op Instagram