arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
ellanse-2

Ellansé

De verticale rokerslijntjes zijn één van de meest gevreesde rimpels. Niet voor niets neemt de vraag naar het verwijderen ervan elk jaar toe. De kleine lijntjes op de bovenlip zijn gelukkig niet bestand tegen botox, fillers of een laser. Met de komst van de nieuwe filler Ellansé is er weer een nieuwe en hopelijk effectieve behandeling tegen deze rokerslijntjes op de markt.

Rogier Meulenaar is één van de eerste cosmetisch artsen in Nederland die met deze filler werkt en ik vroeg hem alles over deze nieuwe methode. O ja, en hij doet trouwens ook een oproep voor een gratis behandeling:

Wat is Ellansé?

De filler Ellansé is een huidverjongende filler. Deze werkt net zoals Radiesse en Sculptra doordat een waterachtige gel met een bepaald stofje de vorming van lichaamseigen collageen stimuleert. Collageen is verantwoordelijk voor de elastische eigenschappen van de huid en zorgt er uiteindelijk voor dat de huid (bijna) geen rimpels krijgt.

Is het een hyaluronzuurfiller?

Ellansé is een filler met huidverjongende eigenschappen, een zogenaamde biostimulator. Fillers met hyaluronzuur vullen de rimpel alleen op, maar hyaluronzuren kunnen er bijvoorbeeld niet voor zorgen dat het lichaam extra collageen aanmaakt, en dus huidverjongend werken. De biostimulatoren vullen rimpels op, maar verjongen en verstrakken daarnaast de huid ook.

Waarin verschilt Ellansé van de andere huidverjongende fillers, zoals Radiesse en Sculptra?

Ellansé kan je het beste tussen Radiesse en Sculptra in plaatsen. Ellansé is ook een huidverjongende filler met enige direct vullende eigenschappen, maar waarbij het uiteindelijke effect pas na 6 weken te zien is. Het resultaat is afhankelijk van welke Ellansé je kiest, maar het houdt gemiddeld tussen de 1 ½ tot 4 jaar aan.

Radiesse heeft ook huidverjongende eigenschappen en geeft direct na de behandeling eigenlijk al het eerste resultaat. Het effect van Radiesse duurt ongeveer 1 tot anderhalf jaar. Bij Sculptra duurt het ongeveer 3 maanden voor iets te zien is, maar daarvan heb je soms wel 4 jaar resultaat.

20110104_Website_Images.cdr

Is er extra grote kans op onderhuidse bobbeltjes als de filler zo lang blijft zitten?

Omdat Ellansé een sterke biostimulator is vraagt deze filler wat mij betreft meer ervaring van een cosmetisch arts. Bij goed gebruik en met een aantal speciale technieken zijn er spectaculaire resultaten mee te verkrijgen.

Er zijn verschillende soorten van deze filler op de markt en vooral Ellansé E geeft langdurig resultaat. Het is niet ondenkbaar dat bij deze filler onderhuidse knobbeltjes ontstaan. Ondanks dat mij verzekerd is dat ook bij het middel Ellansé E de kans hierop miniem is denk ik toch dat als het middel zo lang blijft zitten de kans op onderhuidse knobbeltjes groter is dan Ellansé S, dat één jaar resultaat geeft.

In mijn praktijk werk ik voornamelijk met Ellansé S. Met Ellansé S heb ik op dit moment geen noemenswaardige complicaties ervaren en verwacht deze ook niet. Desondanks kan Ellansé E zeker op termijn een belangrijke aanvulling worden. Daarnaast zie ik ook toepassingen om Ellansé E te gebruiken om bijvoorbeeld meer volume in de billen te verkrijgen.

Oproep gratis behandeling met de filler Ellansé:

Rogier Meulenaar is op korte termijn op zoek naar vrouwen die hun rokerslijntjes gratis willen laten behandelen met Ellansé. Wil jij hier meer informatie over en weten of je in aanmerking komt voor deze trial, laat dan een comment achter of stuur dan een mail naar [email protected]

Furrow op Instagram