arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
De meest gemaakte fouten bij het opvullen van je lippen

De meest gemaakte fouten bij lipfillers

Lipfillers zijn één van de meest populaire behandelingen van dit moment. Logisch, want het opvullen van je lippen is vrij simpel, maar heeft een groots resultaat. En er kan niet zo veel misgaan, toch? Think again: de meest gemaakte fouten bij lipfillers.

Scheve lippen

Met fillers kun je lippen die niet helemaal gelijk lopen weer herstellen, maar het kan ook andersom. Lippen die door lipfillers ineens schots en scheef staan.

Het opvullen van je lippen is één van de meest complexe behandeling. Het is in ieder geval geen behandeling die je even tussen de bedrijven door doet. Elke druppel die je verkeerd injecteert zie je meteen en kan het resultaat al negatief beïnvloeden. Of voor asymmetrische lippen zorgen.

Het eindresultaat van lipfillers kan je eigenlijk niet in één behandeling beoordelen. Je lippen zijn heel gevoelig voor zwelling en onderhuidse bloeduitstortingen en daardoor kunnen je lippen ongelijk lopen.
Zijn ze echt assymetrisch, dan kan je in overleg met je arts meer fillers injecteren of een kleine correctie aanbrengen.

Te dikke filler

Ook een te dikke filler kan ook voor problemen zorgen. Vooral in kleine gebieden waar veel beweging is, moet je voor een dunne, flexibele filler kiezen.

En blijf vooral uit de buurt van siliconenolie. Ondanks dat deze filler verboden is in Nederland, wordt hij in het buitenland nog veel gebruikt en kan hij voor dikke, opgezwollen en ontstoken lippen zorgen.

Te veel fillers

Overdaad schaadt en dat geldt zeker voor te veel fillers in je lippen. Je kunt het gebruik beter langzaam opbouwen, om te voorkomen dat je met een duckface opgescheept zit. .

De scheidslijn tussen een natuurlijk resultaat en opgevulde lippen is dun. Vooral als er te veel fillers in de bovenlip zijn geïnjecteerd, wordt het resultaat vaak onnatuurlijk. Onrealistische verhoudingen = een onnatuurlijke look. En hou ook zo veel mogelijk de natuurlijke verhoudingen van je lippen aan.

Nog een laatste (wijze) opmerking, voordat je naar de kliniek rent om lipfillers te nemen: Dit wil je weten, voordat je lipfillers neemt.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram