arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
de-ene-rimpel-is-de ander-niet-6

De ene filler is de andere niet

Er zijn niet alleen enorm veel verschillende soorten rimpels, er zijn bijna net zoveel fillers. Vooral de fillers met hyaluronzuur zijn weer helemaal done. Elke rimpel vraagt wel om een aparte aanpak. Zo is de locatie belangrijk en ook de diepte van de rimpel is essentieel.

Een geruststellende gedachte, want in principe is er voor elke rimpel een oplossing en er is niks opgewassen tegen een filler met hyaluronzuur. Ook niet als je net iets te lang gewacht hebt. In welke categorie vallen jouw rimpels?

de-ene-rimpel-is-de ander-niet-5

First Lines

Ben je nieuw in rimpelland en heb je voor het eerst te maken met fijne lijntjes, dan is First Lines iets voor jou. Zoals de naam al doet vermoeden is deze dunne filler geweldig om beginnende rimpels mee te verzachten.

Ook als je graag de kleine lijntjes om je mond wilt behandelen, maar je bang bent voor een onnatuurlijk resultaat (lees: opgevulde lippen), dan is deze filler ideaal. First Lines is een niet-permanente, dunne filler. Hierdoor zul je na ongeveer 6-9 maanden terug moeten naar je cosmetisch arts voor een refill.

de-ene-rimpel-is-de ander-niet-4

Global Action

Zodra fijne lijntjes overgaan in echte rimpels komt de Global Action om de hoek kijken. Deze populaire filler van Teosyal bevat meer hyaluronzuur en geeft ook meer volume. Ideaal om beginnende marionettenlijnen en de neus-lippenplooi mee op te vullen. Ook voor hamsterwangen is de Global genadeloos. Deze filler is iets dikker en zorgt gemiddeld één jaar voor opgevulde rimpels en stevigere wangen.

O ja, en er zijn natuurlijk ook mensen die opgevulde lippen en de bekende krul rondom de lippen juist mooi vinden. Met de Global kan de cosmetisch arts of plastisch chirurg op verzoek altijd het randje rond de lippen creëren.

de-ene-rimpel-is-de ander-niet-3

Deep Lines

Sommige rimpels zijn iets dieper en vragen om volume. Heb je net iets te vaak zonder goede bescherming in de zon gezeten of ben je je hele leven groot fan geweest van roken dan is Deep Lines iets voor jouw rimpel. 1 ml hyaluronzuur compenseert elk volumeverlies en laat elke hardnekkige rimpel zoals de marionettenlijn of wanglijn als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Deep Lines is trouwens niet geschikt om een cup E voor je lippen te creëren. Verleg je focus 10 cm schuin naar boven naar het opvullen van je jukbeenderen, want dat kan deze filler als geen ander.

Ultra Deep

Heb je last van redelijk onuitwisbare rimpels, dan zul je naar de Ultra Deep moeten grijpen. Dit is een echte harde-maatregel-filler. Deze filler zit bomvol hyaluronzuur en blijft wel anderhalf jaar zitten. Ook geschikt trouwens voor de dames die op latere leeftijd ineens iets aan hun (diepe) rimpels willen doen.

De Ultra Deep is trouwens niet alleen meester in het herstellen van volume, het is ook een liftende filler die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld de kaaklijnen mee te verstrakken.

de-ene-rimpel-is-de ander-niet-8

Ultimate

En last but not least is er de Ultimate. Deze filler zorgt ervoor dat je je de komende 2 jaar in ieder geval geen zorgen meer hoeft te maken over instortende wangen en is de oplossing tegen elke hamsterwang.

Welke filler past bij jouw rimpels?

 

Furrow op Instagram