arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Een strakkere huid in 6 weken?

Een strakkere huid in 6 weken?

Aangezien het resultaat meestal een aantal weken op zich laat wachten en de aanmaak van collageen en elastine ook minimaal 6 weken duurt, wordt het zelfs nog kort dag om voor het eind van het jaar 'strak in het pak' te zitten. Geen tijd te verliezen dus. Een strakkere huid in 6 weken.

Photofacial

Cosmetisch arts Joost Kroon: “Een egale huid zonder ouderdomsvlekken, couperose of zonbeschadiging zorgt er gelijk voor dat je er jaren jonger uitziet."
En laat de photo facial hier nu de ideale behandeling voor zijn. "Met behulp van IPL verminder je pigmentvlekken, diffuse roodheid en couperose. Jong, oud, dik of dun: een egale huid oogt mooier en gezonder."

Binnen 6 weken gegarandeerd resultaat: "Met de photo facial kun je in korte tijd meerdere huidproblemen behandelen. Daarnaast heeft deze behandeling ook een verstevigende werking, omdat hij de aanmaak van collageen en elastine stimuleert."
Hou er wel rekening mee dat je huid warm kan aanvoelen en dat er in de dagen na de behandeling zwelling kan optreden. "Hoe meer diffuse roodheid, hoe meer bijwerkingen, maar deze verdwijnen meestal binnen 48 uur."

Drie tot vier weken na photo facial is het eindresultaat zichtbaar en kan je je opmaken voor de volgende behandeling. "Het verschilt natuurlijk per persoon, maar gemiddeld zijn er twee tot vier behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken."

CoolSculpting

Je kunt je natuurlijk in het zweet werken in de sportschool, maar met cryolipolyse weet je zeker dat je binnen een aantal weken lekker in je vel zit. Joost: "Cryolipolyse, ook wel CoolSculpting genoemd, is een behandeling waarmee je hardnekkig vet op je buik, heupen en de binnen- en buitenkant van je dijen bevriest.”

De kou verandert je vetcellen van vorm en in combinatie met een intensieve massage na afloop van de behandeling, worden deze vanzelf opgeruimd. "Deze apoptose neemt gemiddeld 6 tot 12 weken in beslag. Soms zie je na 6 weken al verschil, maar het eindresultaat is pas na 16 weken zichtbaar.”

Dat het afbraakproces zolang duurt heeft ook voordelen: “Doordat de afvoer van vetcellen zo geleidelijk verloopt geef je je huid ook de mogelijkheid om zich aan te passen. En in tegenstelling tot bij liposuctie hoef je na afloop van CoolSculpting geen corset te dragen en kun je in principe ook gewoon weer aan het werk.”

Renophase peel

Wil je er zeker van zijn dat je 'flawless' aan het konijn zit, dan plan je deze week nog een Renophase peel in. "De Renophase peeling is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid."

Er zijn verschillende soorten Renophase peelings, met elk hun eigen kwaliteit. "De Renophase reprogrammatie peeling is geschikt voor het verminderen van een vermoeide huid, veelal veroorzaakt door een hormonale disbalans. Deze peeling bevat een hoge dosis genisteïne en compenseert het verlies aan oestrogenen in je huid."

Is pigmentatie een punt van zorg, dan kun je weer voor de Renophase Mandelic peel kiezen. "In deze peeling staat amandelzuur centraal. Het egaliseert je huid en heeft tegelijkertijd een kalmerende werking."

Alle Renophase peelings hebben als voordeel dat ze weinig tot geen bijwerkingen hebben. "Je huid is net na de behandeling ietwat rood, maar dit verdwijnt vaak binnen een aantal uren. Ook kan er in de dagen na de peeling lichte schilfering optreden, maar deze hoeft niet van invloed te zijn op je dagelijkse werkzaamheden."

Furrow op Instagram