arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Gezichtsmasker

Is een gezichtsmasker over z'n hoogtepunt heen?

Me-time. Oftewel: een warm bad, een goed boek, chocolade én een gezichtsmasker. Maar als je eerlijk bent, hoe lang geleden heb je voor het laatst in bad gezeten? Of überhaupt een gezichtsmasker gebruikt?

De juiste plaats. En tijd.

Heeft je huid een quick fix nodig, dan is een gezichtsmasker ideaal. Maar dan kom je meteen bij de kern van het probleem, want een quick fix staat synoniem voor een gebrek aan tijd. En dat is precies wat je nodig hebt voor een gezichtsmasker.

Met een beetje slim plannen, kun je wel het aangename met het onaangename combineren. Je kunt je poriezuiverende kleimasker laten intrekken terwijl je de was aan het opvouwen bent of een hydraterend masker gebruiken als je aan het koken bent. Maar zelfs dan is een masker nog steeds tijdrovend.

Poriezuiverend kleimasker

Los van het feit dat een masker moet worden aangebracht op een gereinigde huid, komt dat poriezuiverende kleimasker komt pas echt goed tot z'n recht als je van tevoren je huid eerst ontdaan hebt van dode huidcellen. Minimaal een halfuur extra dus.
En van de toegevoegde waarde blijft weinig over als er in dat hydraterende masker dezelfde verzorgende ingrediënten zitten als een goede dag- of nachtcrème.

Dan zijn er nog de huidonvriendelijke ingrediënten. Parfum, om het gevoel van weldaad te versterken, of munt om het verfrissende gevoel te onderstrepen.
En wallen onder je ogen verdwijnen als sneeuw voor de zon als je de huid onder je ogen ietwat irriteert, waardoor hij opzwelt. Pluspunt is dat je huid ook meteen strakgetrokken wordt.

#timetomask

Een gezichtsmasker is daarentegen wel weer Instagramwaardig. Dus als vermaak het doel is en je wilt je volgers trakteren op een Robocop-moment, dan zit je goed. In alle andere gevallen: is een gezichtsmasker over zijn hoogtepunt heen?

Furrow op Instagram